Kooij Clean Technologies Van der

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Brederodelaan 68 , 3906 EJ Veenendaal, Utrecht

E-mail

Over Kooij Clean Technologies Van der

Van der Kooij Clean Technologies levert advies- en ingenieursdiensten voor bedrijven en overheid met als doel bij te dragen aan een duurzame toekomst. Daarin wordt gestreefd naar het sluiten van kringlopen, vervangen van fossiele grondstoffen door hernieuwbare grond- en reststoffen, energiebesparing en gebruik van hernieuwbare energie. Creativiteit, veelzijdigheid, kwaliteit en 35 jaar ervaring bij Royal HaskoningDHV en het Rijksinstituut voor Zuivering van Afvalwater zijn de grondslag.
Het werkterrein omvat water, milieu, energie, biobased economy en groene chemie. Van der Kooij Clean Technologies voorziet daarbij in de technische inhoud en het proces. Inhoud en proces- en projectmanagement gaan samen, dankzij een lange ervaring in vele vakgebieden en op vele niveaus. Van der Kooij Clean Technologies biedt services variërend van visievorming en beleidsontwikkeling tot aan de realisatie en evaluatie van projecten. Zo kunnen wij uw vergunningaanvragen verzorgen, maar ook het ontwerp van installaties. Het portfolio omvat onder meer watersysteemplannen – en analyses, waterzuivering, waterbodemonderzoeken, baggerplannen, slibverwerking, milieu- en afvaltechnologie, bio energie, bioraffinage, CO2-footprint analyses, milieu effectanalyses en –rapportages, subsidie aanvragen, functioneel ontwerp, financiële analyses, businesscases en kostenramingen, project- en procesmanagement en begeleiding realisatie. Voorbeelden treft u aan op de website www.vanderkooijct.nl.
Onze kwaliteit is hoog. Het winnen van de publieksprijs "Ingenieur van het jaar" van de Nederlandse Ingenieursvereniging NIRIA is hiervan het bewijs. En onze prijs is redelijk.

Openingstijden

Ma - Vr, Zo
-
Za
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Financiering

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Is Kooij Clean Technologies Van der in Brederodelaan 68, Veenendaal Utrecht 3906 EJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Veenendaal Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Veenendaal Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Veenendaal Utrecht, 3906 EJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815062]