MINOX-Pro Financieel

Door: Minox Software  09-01-2012
Trefwoorden: Software, Accountants, Computer Software

MINOX is een sterk financieel- en handelspakket dat voornamelijk is gericht op accountants- en administratiekantoren en het midden- en kleinbedrijf. MINOX-Pro biedt naast alle functionaliteiten van MINOX-Basis ook de Balans, W&V-overzichten, Periode- en Jaaroverzicht, Kostenplaatsen, Vaste journaalposten, Budgetten en veel meer!

Trefwoorden: Accountants, Administratief, Computer Software, Software, Softwarepakketten

Andere producten en diensten van Minox Software

09-01-2012

MINOX-Basis Financieel

MINOX is een sterk financieel- en handelspakket dat voornamelijk is gericht op accountants- en administratiekantoren en het midden- en kleinbedrijf.


04-10-2006

Nog meer efficiency in nieuwste versie van MINOX

VEENENDAAL - Deze maand lanceert softwareproducent MINOX (www.minox.nl) een nieuwe versie van haar succesvolle administratieve softwarelijn. Met het verschijnen van versie 6 neemt zowel het gebruiksgemak als de efficiency van het werk toe. Met name onderhuids is MINOX grondig aangepakt. Daardoor werkt het programma niet alleen sneller maar is het ook robuuster geworden.


MINOX Software introduceert module Samengestelde artikelen van Minox Software thumbnail
13-09-2006

MINOX Software introduceert module Samengestelde artikelen

VEENENDAAL - Softwareproducent MINOX (www.minox.nl) breidt haar productenscala uit met de module MINOX-Samengestelde artikelen. De module maakt het mogelijk om aan (bestaande) artikelen of diensten een reeks (onderliggende of bijbehorende) artikelen te koppelen in de vorm van een Samengesteld artikel. Dit is bijzonder efficiënt bij onder andere recepturen, verwijderingsbijdrage en emballage.