MINOX Software introduceert module Samengestelde artikelen

MINOX Software introduceert module Samengestelde artikelen van Minox Software

Door: Minox Software  13-09-2006
Trefwoorden: Administratief, Softwareproducent, Minox-samengestelde Artikelen

VEENENDAAL - Softwareproducent MINOX (www.minox.nl) breidt haar productenscala uit met de module MINOX-Samengestelde artikelen. De module maakt het mogelijk om aan (bestaande) artikelen of diensten een reeks (onderliggende of bijbehorende) artikelen te koppelen in de vorm van een Samengesteld artikel. Dit is bijzonder efficiënt bij onder andere recepturen, verwijderingsbijdrage en emballage.

"Bij een fiets mogen de onderliggende componenten, zoals de wielen, trappers en een fietsbel niet worden vermeld op de afleverbon en de factuur. Maar bij het factureren van een televisie moet de verwijderingsbijdrage juist wel worden afgedrukt. En bij het verkopen van een PC wil men de samenstelling nog kunnen wijzigen. Bijvoorbeeld omdat de klant niet de standaard harde schijf, maar een groter exemplaar wil", vertelt Paul Brouwer van MINOX Software. "Deze nieuwe module maakt dat op uiterst flexibele manier mogelijk."

Hoewel de naam van deze module het niet doet vermoeden, is de module samengestelde artikelen ook zeer praktisch bij het leveren van diensten. "Denk maar eens aan de winterbeurt voor de auto. Een garagehouder wil dan juist tot uitdrukking laten komen dat een twintigtal controles zijn uitgevoerd. Daarnaast wil hij in veel gevallen arbeidsloon en gebruikte materialen (antivries, olie en dergelijke) inzichtelijk aan de klant in rekening brengen." Net als alle andere producten van MINOX Software is ook deze nieuwe module helder van opzet, flexibel in gebruik en makkelijk aan te leren.

De prijs van deze nieuwe module bedraagt EUR 500,- (excl. BTW). Een demoversie van de software en meer informatie zijn te vinden op www.minox.nl .

Trefwoorden: Administratief, Minox-samengestelde Artikelen, Software Module, Softwareproducent,