Olenz Notarissen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vendelier 2 , 3905 PA Veenendaal, Utrecht

E-mail

Over Olenz Notarissen

Een stevige eikenhouten deur met een frisse lik verf. Zo zou je ons kantoor kunnen omschrijven. Uit een lange traditie van notarissen in Veenendaal, daterend vanaf 1681, ontstond circa 20 jaar geleden de maatschap Olenz.
De basis van ons kantoor rust op jarenlange ervaring en grondige juridische kennis. Onze toegevoegde waarde berust op goed ondernemerschap. Op proactief denken en handelen. Erop toezien dat elke belangrijke gebeurtenis gepaard gaat met een doordachte beslissing. En een waterdicht document.
Wij zijn geen standaard notariskantoor. Samen met ons achtentwintigkoppige team laten we zien dat een bezoek aan de notaris heel verkwikkend kan zijn. Voor ondernemers, met zakelijke en privé aangelegenheden. Maar ook voor particulieren, die baat hebben bij een advies op maat.

De ondernemende notaris is van deze tijd. Gemakkelijk te bereiken, wanneer het ú uitkomt. Daarom zijn we ook ‘s avonds geopend. Elke maandag-, dinsdag- en donderdagavond kunt u tot 21.00 uur terecht voor advies en het ondertekenen van aktes. We denken graag met u mee, op elk moment van de dag

Openingstijden

Ma - Di, Do
-
Wo, Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Olenz Notarissen in Vendelier 2, Veenendaal Utrecht 3905 PA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Veenendaal Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Veenendaal Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Veenendaal Utrecht, 3905 PA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3765508]