DE KNOG GATOR IS GEARRIVEERD !

Door: Rema-tip Top Nederland  05-06-2007
Trefwoorden: Verlichting, Design, Fiets

Sexy Producten: GATOR
Niet voor niets wordt hier gesproken over Sexy, de Gator is één van de meest sexy producten in zijn soort.
Deze zeer sterke lamp is ontworpen voor race -en stadsfietsen en mountainbikes en is voorzien van een zeer zuinige 6 watt LED lamp en technologie, hierdoor is de Gator uitermate lichtgevend. Hij is voorzien van een siliconen body en vastzetsysteem zodat de Gator zich gemakkelijk vast laat zetten op frames en sturen.

Het systeem maakt gebruik van slimme technologie en een hoge capaciteit lithium ion batterij die is opgeladen voor je er erg in hebt, verder is de levensduur van de batterijen veel hoger dan bij gelijksoortige producten.

Al met al verovert dit zeer hippe product stormenderhand de landen waarin hij al verkrijgbaar is. Ook in Nederland verwacht men veel van dit product; hij is stoer, trendy en hip en dus ook bij uitstek geschikt als uniek cadeau!

Design
Een van de meest opmerkelijke aspecten van de Gator is zijn unieke design en stijl. Zijn “body” is vervaardigd van aluminium en voorzien van een Cool Touch siliconen coating en heeft het uiterlijk van gepolijst aluminium. Ook al oogt hij stoer, toch is de Gator door zijn materiaalgebruik zeer licht.

Nu al een Award
Knog staat erom bekend al vele awards in de wacht gesleept te hebben. Nog maar net op de markt heeft ook de Gator er al één gewonnen. Hij is namelijk Overall Winner 2007 geworden bij de Australian Design Awards. Dit is in Australië de hoogst haalbare onderscheiding op het gebied van industrieel design.

De Gator is binnenkort verkrijgbaar bij de vakhandel.

Trefwoorden: Design, Fiets, Gator, Knog, Led, Mountainbike, Outdoor, Racefiets, Stadsfiets, Technologie, Verlichting,

Contact Rema-tip Top Nederland

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share