KNOG WINT TWEE EUROBIKE DESIGN AWARDS 2008

KNOG WINT TWEE EUROBIKE DESIGN AWARDS 2008 van Rema-tip Top Nederland

Door: Rema-tip Top Nederland  02-09-2008
Trefwoorden: Verlichting, Design, Fietscomputer

Knog zal niet het record van Michael Phelps 8 Olympische gouden medailles gaan breken, maar gaat wel voor twee uit twee!
De super heldere LED Beetle lamp, bewijst weer eens dat de ontwerpgroep de concurrenten continue enkele stappen voor is door de unieke combinatie van ontwerp en techniek. Het flexibele lampje, met siliconen omhulsel, is verkrijgbaar als verlichting voor (witte LED’s) én achter (rode LED’s) en zijn verkrijgbaar in acht verschillende uitvoeringen (doorzichtig, zwart, wit, rood, lichtblauw, roze, legergroen en paars).

De Beetle is dan wel geen nieuw product dat Knog in 2009 lanceert, wel winnen zij hiermee nu voor het vierde opeenvolgende jaar een award. Voorgangers van de Beetle waren de Frog in 2005, in 2006 was het de beurt aan de Bullfrog en de Toad 5 LED voor –en achterlichten en in 2007 wonnen de Gator herlaadbare 105, 305 en 605 lampen. Alle modellen hebben ook eens nog de Eurobike Silver Medal Award gehaald.

Knog’s nieuwe N.E.R.D. fietscomputer is het eerste niet op verlichting gebaseerde product dat de Eurobike award wint.
De 45 gram wegende, waterproof N.E.R.D. fietscomputer is verkrijgbaar in twee draadloze modellen, respectievelijk met negen en 12 functies. Het uit twee delen bestaande systeem wordt heel eenvoudig om het frame geplaatst (de hoofdunit), de transmitter komt aan de voorvork. Toets een programma in en de N.E.R.D. is klaar voor gebruik. Bij normaal gebruik kan het systeem één tot twee jaar blijven zitten.
De N.E.R.D. is eenvoudig in gebruik, heeft een goed uit te lezen sensorunit en is verstelbaar zodat hij diverse bevestigingsmogelijkheden heeft.
Beide modellen zijn verkrijgbaar in vier kleuren: wit, zwart, rood en legergroen.

Rema Tip Top Nederland is sinds 2005 exclusief importeur van dit trendy merk. De producten van Knog onderscheiden zich niet alleen door hun opmerkelijke design maar tevens door de verschillende ingebouwde veiligheidsaspecten. Naast verlichting en tassen omvat de Knog-lijn fietsschoenen, handschoenen, truien etc. Alleen al door het unieke design de moeite waard. Door de combinatie van modern ontwerp, veiligheid en comfort voldoen deze producten aan alle eisen die fietsers tegenwoordig van hun materiaal verlangen.

Trefwoorden: Beetle, Design, Eurobike, Fietscomputer, Knog, Nerd, Verlichting,

Contact Rema-tip Top Nederland

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share