PTC Tissink neemt als eerste in Nederland het touchless uitlijnsysteem Cura R2000 in gebruik

Door: Rema-tip Top Nederland  24-09-2008
Trefwoorden: Uitlijnen, Cura, Werkplaatsapparatuur

Revolutie
Het touchless systeem CURA R2000 gaat nog een stap verder. Dit systeem zorgt voor een revolutie in de auto-industrie. Door de ontwikkeling van een volautomatisch wielcompensatie proces op de CURA R2000, gekoppeld aan de hoge nauwkeurigheid van het touchless meetsysteem, wordt de weg geplaveid voor het verkopen van preventieve uitlijndiagnose voor voertuigen.

Voordelen
• Contact met het voertuig door de monteur wordt tot een minimum beperkt.
• Geen opspanschade door het aanbrengen van sensorklemmen en geen schade en tijdverlies door afnemen en opzetten van sierwieldoppen.
• Een uitmuntende reproduceerbaarheid van de meetgegevens.
• Innovatieve askanteling meting, Microsweep genaamd, waarmee u de resultaten al na 5 graden verdraaiing links en rechts op het scherm brengt.
• Automatische veldslagcompensatie procedure.
• Touchless meettechnologie met `colour coded triangulation` produceert een hoge adequate meetwaarde zonder afwijkende invloeden door contact met velg of band.

Professionele begeleiding
Vanuit ATT, fabrikant van de CURA R2000 wordt er voor een intensieve begeleiding gezorgd. Daartoe heeft het bedrijf uitlijnspecialist Pedro Eijbergen in dienst genomen als manager ATT Benelux. Met zijn kennis zal hij ook specialist Rema Tip Top Nederland begeleiden bij het verkopen en installeren van de CURA R2000.

Met onze uitstekende servicedienst en deze constante begeleiding zien wij de toekomst van de CURA R2000 met vertrouwen tegemoet.

Trefwoorden: Cura, Pro-align, Ptc Tissink, Touchless Meting, Uitlijnen, Werkplaatsapparatuur,

Contact Rema-tip Top Nederland

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share