Rema Tip Top introduceert Pro-Align Truck Easy

Door: Rema-tip Top Nederland  16-03-2007
Trefwoorden: Uitlijnen, Equipment, Bandenreparatie

Werking
Het systeem werkt eenvoudig en snel, zo is het niet nodig het voertuig te heffen en dienen er geen onderdelen verwijderd te worden. Extra stroomvoorzieningen is niet van toepassing.
Het systeem maakt gebruik van een 360? laser en een elektronische gradenboog. De tracers zijn snel en eenvoudig aan te brengen en zijn geschikt voor verschillende bandenafmetingen.
Na gebruik wordt de set opgeborgen in een houten box die zeer eenvoudig te transporteren is, hierdoor is de set ook uitermate geschikt voor mobiele service. Het uitlijnen zelf kan op iedere vlakke werkvloer.

Precisie
Vandaag de dag weet men dat verschillende factoren van directe invloed zijn op het gedrag van het voertuig, een kleine afwijking met de uitlijning kan dan al gevolgen hebben. In rijdende positie kunnen alle assen elkaar beïnvloeden en dienen daarom ook allemaal goed uitgelijnd te zijn, ook die van opleggers. Immers u kunt wel de truck perfect uitlijnen maar wanneer de oplegger of trailer niet goed is uitgelijnd, wordt dat te niet gedaan. Met de Pro-Align sets worden beiden gemeten en kan men waar nodig corrigeren zodat de gehele combinatie goed op elkaar is afgestemd.

Verschillende mogelijkheden
De uitlijnsets worden in twee versies aangeboden: de Pro-Align Truck Easy en de professionele Pro-Align Truck.
Het verschil tussen beide sets is de compleetheid van de uitrusting. De Easy set zal zoals al eerder gesteld, voornamelijk gebruikt gaan worden door transporteurs en kleine onderhoudsbedrijven, de professionele set zal meer gebruikt worden door bandenspecialisten. Beide systemen zijn mobiel te gebruiken.

Trefwoorden: Align, Bandenreparatie, Equipment, Uitlijnen

Contact Rema-tip Top Nederland

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share