REMA TIP TOP NEDERLAND laat u de toekomst zien - nieuwe concepten tijdens de beurs Reifen 2008

Door: Rema-tip Top Nederland  14-04-2008
Trefwoorden: Training, Auto Diagnose, Butler

Het onderwerp runflat en UHP banden zal niet alleen in de trainingstruck aan de orde komen.
Vele specialisten zullen op de stand aanwezig zijn om het gebruik van bijvoorbeeld de RUNFLAT KIT en een dé-montagemachine zoals de Butler AIKDIO te presenteren. Tegelijkertijd zal ook hier het belang van de REMA TIP TOP trainingen worden benadrukt, omdat alleen goed opgeleide specialisten in staat zijn om dergelijke machines en materialen op de juiste technische wijze te gebruiken.

We willen, naast andere zaken, de nadruk leggen op ons nieuwe concept genaamd “Planning, Building and Equipment Provision for Modern Workshops“, zegt Matthias Rolinski, sales en marketing directeur van REMA TIP TOP Automotive in Duitsland. “REMA TIP TOP is leverancier van complete systemen. Ons portfolio omhelst een uitvoerig service concept dat zaken als design, constructie en equipment compleet dekt. Alles voor de werkplaats van onze klanten. Voordeel voor de klant is dat deze slechts te maken heeft met één aanspreekpunt, voor alles waar hij mee te maken krijgt bij de inrichting van zijn werkplaats.

De hedendaagse werkplaatsen krijgen meer en meer te maken met het bieden van uitgebreide service. REMA TIP TOP is op deze vraag ingesprongen door de lancering van de nieuwe productlijn “Car Diagnosis en Service”. REMA TIP TOP presenteert diagnose systemen zoals de “Profiler 500”, de “Fleetinspector Basic/Pro”, en air conditioning service systemen, die verrassend eenvoudig zijn te gebruiken.

Daarnaast wordt de certificering van geselecteerde bandenreparatie specialisten steeds belangrijker. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat REMA TIP TOP ook informatie over de ontwikkeling van MTR (Master Tyre Repairers) en OTR concepten presenteert voor de wereldwijde certificering.

Diverse productlijnen zijn vernieuwd en uitgebreid. Onze professionele monteerpasta’s, waar een toenemende vraag voor is, zullen voor het eerst worden gepresenteerd in hun nieuwe design en onder de nieuwe merknaam REMAXX. Deze lijn bevat ook nog een aantal nieuwe producten.

„REMA TIP TOP heeft zich ontwikkeld als technologische leider en heeft klanten overtuigd door een continue hoge kwaliteit te leveren. “We willen dit weer bewijzen tijdens de Reifen beurs”, aldus Bernhard Hoffmann, Head of Product Management Automotive. “Succesvolle concepten zoals ons mobile fleet management concept zijn verkoopbevorderend voor onze klanten. Altijd zijn wij bezig met het ontwikkelen van nieuwe en efficiënte concepten. Om deze reden zijn wij de ideale businesspartner voor iedereen die iets heeft met banden “.

De laatste informatie over de beurs Reifen 2008 is te zien op de site www.rema-tiptop.nl. Bezoekers aan de site hebben de mogelijkheid één van de 20 navigatie systemen te winnen op de beurs, wanneer on-line wordt ingeschreven voor de beurs.

Trefwoorden: Auto Diagnose, Butler, Démonteermachine, Training, Uhp Banden, Workshop Systemen,

Contact Rema-tip Top Nederland

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share