Rema Tip Top Nederland officieel partner van John Bean

Door: Rema-tip Top Nederland  09-07-2008
Trefwoorden: Equipment, Balanceermachine, Demonteermachine

Wereldwijd
John Bean is wereldwijd één van de grootste leveranciers van service equipment. Het bedrijf is al actief in de wereld van automotive en equipment sinds begin 1900. De grondlegger en naamgever van het bedrijf slaagde erin via innovatieve technieken aan de almaar toenemende eisen van de auto-industrie te voldoen. Al in 1925 werd de eerste uitlijnmachine uitgebracht, al snel gevolgd door balanceermachines. Voor de equipment markt zijn zij tegenwoordig actief vanuit Corregio in Italië.

Aanvulling
Naast de succesvolle uitlijnmachines die Rema Tip Top nu al op de markt brengt, wordt het huidige assortiment dé-monteermachines en balanceermachines, dus uitgebreid. Door de assortimentsuitbreiding worden de bestaande lijnen van Rema Tip Top aangevuld met nog meer kwalitatief hoogstaand equipment.

Betrouwbaar en verkoopbevorderend
Sales manager bij Rema Tip Top, Martin Vlaanderen is zeer enthousiast over het partnerschap. “Door deze uitbreiding kunnen wij onze klanten een nog gevarieerder aanbod aanbieden. De bewezen kwaliteit in combinatie met de betrouwbaarheid van deze machines, maakt dat deze machines in geen enkele workshop mogen ontbreken. Door de toepassing van de laatste technologieën wordt veel arbeidstijd bespaard en worden meer klanten bediend wat natuurlijk de verkoopcijfers ten goede komt”.

Service
Om te zorgen dat de betrokken medewerkers bij Rema Tip Top op de hoogte zijn van alle benodigde technische kennis en relevante informatie, hebben alle monteurs en verkopers een intensieve training gekregen. Tijdens de opleiding in Corregio zijn o.a. demonstraties van de machines gegeven. Verder is de medewerkers alle relevante technische informatie verstrekt, zodat zij perfect in staat zijn klanten te informeren over de mogelijkheden van deze ultramoderne machines. Uiteraard zijn zij nu in staat eventuele problemen te verhelpen maar ook kunnen zijn hun kennis overdragen aan de nieuwe gebruikers.

Nieuwste wieluitlijner ook al verkrijgbaar
Op de internationale beurs Reifen is de nieuwste uitlijner van John Bean geïntroduceerd, de Prism. De Prism is uniek in het assortiment, door de combinatie van 3D-techniek en CCD-camera’s kan de optische communicatie op geen enkele wijze meer verstoord worden. De Prism uitlijners zijn zeer gebruiks- en onderhoudvriendelijk. Alle communicatie is draadloos door het gebruik van Bluetooth. De onderdelen zijn van magnesium gemaakt waardoor de machine heel licht is. Verder zijn de Prism machines uitgerust met lithium-ion accu’s voor een lange levensduur.

Trefwoorden: Balanceermachine, Demonteermachine, Equipment, Uitlijner,

Contact Rema-tip Top Nederland

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share