Rema Tip Top neemt nieuwe wielenwasmachines op in haar programma

Door: Rema-tip Top Nederland  24-09-2008
Trefwoorden: Werkplaatsapparatuur, Wielenwas, Wielenwassysteem,

Verbetering van de klantenservice
De volautomatische TURBO WASH 2700 levert een duidelijke meerwaarde aan de klantenservice. Met deze nieuwe machine blijft de werkplaats schoon, is er minder vervuiling voor dé -monteermachines en worden betere balanceerresultaten bereikt.

Snel
De machine werkt, afhankelijk van de vervuiling, met vier verschillende interval-wastijden. De Turbo Wash 2700 wast een normaal vervuilde stalen velg in ongeveer 30 seconden. Bij een aluminium velg is de wastijd langer. Speciaal voor aluminium velgen is de machine voorzien van een met rubber omwikkelde doorvoerrol, zodat zelfs de meest vieze velgen gereinigd worden, zonder deze te beschadigen.

Milieuvriendelijk
Het gesloten watersysteem en de milieuvriendelijke wasmethode zonder gebruik van chemicaliën, zijn al bekend van de systemen TURBO WASH 3000 en 4000. Er is geen water aan –en afvoer nodig, alleen een stroom –en luchtdrukaansluiting. Optioneel is een kit verkrijgbaar die het water na ongeveer 300 wasbeurten, ontdoet van zware metalen en fijnstof. Hierbij worden water en vervuilingdeeltjes door sedimentatie van elkaar geschieden.

Trefwoorden: Werkplaatsapparatuur, Wielenwas, Wielenwassysteem,

Contact Rema-tip Top Nederland

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share