VERRASSENDE VOUWFIETS GAAT NEDERLAND VEROVEREN!!

Door: Rema-tip Top Nederland  05-06-2007
Trefwoorden: Camping, Fiets, Vouwfiets

SUPERSNEL!
De Genius is niet alleen leuk om te zien maar verrast de gebruiker ook nog eens door het enorme gebruiksgemak. In niet minder dan 3 seconden is de Genius opgevouwen, op de vouwwijze zit internationaal patent en copyright.
Wanneer de Genius is opgevouwen rolt het fietsje gewoon mee, hij hoeft dus niet gedragen te worden. Wanneer de fiets weer gebruikt moet worden, wordt heel simpel even aan het zadel getrokken en de Genius is fietsklaar! Om het allemaal nog eenvoudiger te maken, zijn de originele instellingen – hoogte van het stuur en zadel – behouden. Eigenlijk is de Genius dus net zo comfortabel als een gewone fiets.

Voor alle verplaatsingen te gebruiken
De Genius kan niet alleen gebruikt worden voor dagelijkse verplaatsingen maar is natuurlijk ook geschikt voor woon-werkverkeer, op de camping en gewoon voor de fun!
In opgevouwen stand neemt de Genius slechts heel weinig plaats in en kan hij dus gemakkelijk worden opgeborgen in een kast, past hij eenvoudig in de caravan, op de achterbank van de auto etc. Ook wanneer bijvoorbeeld met de trein wordt gereisd kan hij gemakkelijk worden meegenomen omdat hij zo weinig plaats inneemt en bijzonder licht in gewicht is, de Genius weegt slechts 13,5 kg.

Eigenschappen en specificaties
De Genius is verkrijgbaar in 5 modieuze kleuren waarmee de fiets nog meer opvalt dan hij al doet door zijn design. Verder beschikt de Genius over 3 naafversnellingen en gripshift bediening, een handvat om de fiets op te vouwen en te dragen, een opvouwbaar stuur, schijfremmen voor en opklapbare pedalen.
In opgevouwen toestand meet de Genius slechts 63.5 x 30.5 x 81 cm. Frame, vork en wielen zijn van aluminium.
Trefwoorden: Camping, Fiets, Inklapbaar, Mobiky, Vouwfiets, Woon-werkverkeer,

Contact Rema-tip Top Nederland

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share