Kostenbesparen met GigaSpaces: hoe doe je dat?

Door: Tricode  18-08-2009

Aanstaande donderdag 3 september organiseert Tricode als GigaSpaces Territory Partner voor de Benelux voor de 4e keer dit jaar een GigaSpaces XAP seminar. Tijdens dit seminar zullen Jeroen Remmerswaal en Mickey Alon, de senior customer solutions architect bij GigaSpaces, u vertellen hoe u met XAP oneindig, eenvoudig en automatisch applicaties dynamisch omhoog of omlaag kunt schalen ongeacht het aantal gebruikers, de groei van de hoeveelheid data of een toename van de verwerkingsbelasting.

Cees de Groot, lead architect bij Marktplaats.nl, zal tijdens het seminar uitleggen hoe de grootste online handelsplaats van Nederland door de inzet van GigaSpaces XAP kostenbesparingen gaat verwezenlijken.

Bert Kleinmeijer, projectleider ICT-S bij ProRail, zal uiteenzetten hoe de railinfrabeheerder GigaSpaces XAP heeft ingezet om de treinenloop te optimaliseren. Een oplossing die op een voorspelbare, kosteneffectieve manier schaalbaar is en aangetoonde voordelen heeft voor energieverbruik en punctualiteit van de treinen.

Waar en wanneer
Datum: Donderdag 3 september 2009
Tijd: 18.00 - 20.30 uur, ontvangst vanaf 17.00 uur
Catering: vanaf 17.00 uur
Locatie: Tricode Professional Services
De Schutterij 12
3905 PL Veenendaal


Aanmelden

Deelname aan de GigaSpaces XAP seminar is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt. Meldt u zich daarom tijdig aan. Dit kunt u doen door gebruik te maken van het inschrijfformulier of door ons te bellen op 0318-559210.

Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze catering. Graag vragen wij u dit aan te geven bij uw aanmelding.

http://www.gigaspaces.nl/gigaspaces/nieuws-en-events/inschrijving-event.html