Tricode eerste partner GigaSpaces in Benelux

Door: Tricode  02-11-2007

'ICT moet makkelijk begrijpbaar en betaalbaar zijn', vindt Jeroen Remmerswaal, Practice leader Java/J2EE van Tricode. 'Tricode ondervond bij veel klanten de problemen van slecht schaalbare en steeds langzamer wordende systemen. Tot nu toe was hier geen kant- en klare oplossing voor. Tricode is een ICT-partner die met bedrijfsgerichte oplossingen komt en meedenkt met de klant op de langere termijn. Daarom is de samenwerking tussen GigaSpaces de juiste stap naar de toekomst.'

Stijgend dataverkeer
De hoeveelheid data die verwerkt moet worden binnen de ICT blijft stijgen. Nieuwe of tijdelijke servers leiden niet tot de stijging van de verwerkingscapaciteit die je zou verwachten. Upgrades in delen van het server park veroorzaken vertraging elders. Uiteindelijk lijkt het er op dat het steeds meer kost om een steeds kleiner wordende performance verbetering te realiseren.

Dé oplossing
GigaSpaces komt met het verlossende antwoord: een product dat in staat is applicaties te realiseren die schaalbaar zijn en makkelijk kunnen integreren binnen bestaande hard- en software. Hierdoor wordt een alternatief geboden dat zelfs bij piekbelasting in staat is aan de gestelde performance eisen te voldoen. De capaciteit en de werking van het systeem blijven hierdoor beter voorspelbaar. Het systeem kan dynamisch groeien of krimpen, zowel met behulp van goedkope als bestaande hardware.

Tricode
Tricode is een ICT bedrijf in hart en nieren en heeft zich gespecialiseerd in ICT detachering, ICT gerelateerd projectmanagement, Business Intelligence, Marketing Automation en Internet Marketing. Tricode is opgesplitst in twee business units, namelijk in Tricode Professional Services en Tricode Marketing Technology. Beide bedrijven werken onderling nauw samen om tot de meest optimale oplossing te komen.