Vooraankondiging Politiek café ‘Afghanistan: Vredesmissie of oorlog?’

Vooraankondiging Politiek café ‘Afghanistan: Vredesmissie of oorlog?’ van Vvd Afdeling Veenendaal

Door: Vvd Afdeling Veenendaal  21-07-2008
Trefwoorden: Afghanistan, Uruzgan, Kamp Holland

Op maandagavond 27 oktober 2008 organiseren de VVD afdelingen Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Ede en Wageningen een politiek café met als thema ‘Afghanistan: Vredesmissie of oorlog?’. Een interactief programma met onder andere Hans van Baalen, Generaal-majoor der Mariniers (b.d.) Frank van Kappen, historica Annet Werkhoven en militairen die in het gebied uitgezonden zijn geweest. in uw agenda. Een ontmoeting op een unieke locatie in Doorn.

Als relatief klein land bekleden wij een sterke positie in de internationale gemeenschap. Daar vloeien verplichtingen uit voort die wij zeker niet uit de weg gaan. Als onze hulp gevraagd wordt kan de internationale gemeenschap op ons rekenen en vindt zij in Nederland een solide en betrouwbare bondgenoot, ook wanneer het even tegenzit.

Zo ook in Afghanistan, een land met een geschiedenis. Sinds 1 augustus 2006 heeft Nederland daar in het kader van Task Force Uruzgan, Kamp Holland ingericht. Wat was ook al weer het doel? Hoe gaat het eigenlijk en wat zijn de behaalde resultaten? Wij willen deze avond stil staan bij deze vragen en tevens bij de prijs die wij betalen. In geld en middelen, maar ook lichamelijke en emotionele schade, die onze militairen en hun familie en verwanten ervaren.

Wij nodigen u uit voor een avond vol interactie, waarbij u op een eenvoudige en prettige wijze tot nieuwe contacten, ideeën en inzichten kunt komen. Met diverse topsprekers, zoals Hans van Baalen, Generaal-majoor der Mariniers (b.d.) Frank van Kappen, historica Annet Werkhoven en militairen die in het gebied uitgezonden zijn geweest. Bent u ook van de partij?

De VVD afdelingen Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Ede en Wageningen organiseren een politiek café met als thema ‘Afghanistan: Vredesmissie of oorlog?’.

Noteert u alvast maandagavond 27 oktober 2008 in uw agenda. Een ontmoeting op een unieke locatie in Doorn. Nadere informatie en het exacte programma volgen nog.

Trefwoorden: Afghanistan, Kamp Holland, Uruzgan, Vredesmissie,

Contact Vvd Afdeling Veenendaal

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share