Amari Metals BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Tuinschouw 6 , 4131 MD Vianen ut, Utrecht

E-mail

Over Amari Metals BV

Amari Metals B.V. is een gevestigde naam in de nationale en internationale handel in roestvaststalen producten, koper- en nikkellegeringen en aluminium halffabricaten. Het bedrijf maakt deel uit van het Britse Amari Metals Europe Ltd, een internationale multi-metaaldistributeur met een compleet distributienetwerk in Europa.

Behalve door een zeer uitgebreid leveringsprogramma onderscheidt Amari Metals B.V. zich door specialisatie op een aantal gebieden. Onze uitstekende locatie in Nieuwegein, de betrokkenheid en deskundigheid van onze medewerkers en de gecombineerde inkoopkracht van de gehele groep, maken ons tot een ideale partner voor een steeds bredere groep van afnemers.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Amari-Metals-Bv/263397900436570

Categorieën: Metal Manufacturers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Vianen ut Utrecht

Is Amari Metals BV in Tuinschouw 6, Vianen ut Utrecht 4131 MD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Hydrauliek diensten in Vianen ut Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Vianen ut Hydrauliek per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Vianen ut Utrecht, 4131 MD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826896]