Derksen Logopediepraktijk Vianen D A M

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hof van Batenstein 5 , 4131 HB Vianen ut, Utrecht

E-mail - Geen ingevoerd

Over Derksen Logopediepraktijk Vianen D A M

Vanaf februari 2008 is logopediepraktijk Vianen van Desiree Derksen gevestigd in het nieuwe multifunctionele centrum "Hof van Batenstein" te Vianen, Paramedisch Centrum Limiet 15 in Vianen en in "De Bijenkorf" te Lexmond.

De praktijk is een allround en fulltime praktijk.

Wij behandelen zowel volwassenen als kinderen. Dagelijks houden wij ons bezig met de diagnostiek en behandeling van spraak-, taal-, stem- , gehoorstoornissen en afwijkend mondgedrag.

Hiernaast is een onderdeel van de behandeling bij kinderen en volwassenen het begeleiden van aangeboren slikstoornissen of slikstoornissen die op latere leeftijd ontstaan. Verder richt de praktijk zich op de preverbale logopedie. Deze specialisatie binnen de logopedie focust zich op de vroege spraak- en taalontwikkeling en de problemen die zich kunnen voordoen bij het (leren) eten en drinken.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Speech Therapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Derksen Logopediepraktijk Vianen D A M in Hof van Batenstein 5, Vianen ut Utrecht 4131 HB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Vianen ut Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Vianen ut Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Vianen ut Utrecht, 4131 HB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826425]