Fysio Fitplan Vianen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hof van Batenstein 8 , 4131 HC Vianen ut, Utrecht

E-mail

Over Fysio Fitplan Vianen

'Fysio Fitplan Vianen, centrum voor Fysiotherapie en Bewegen' is door de jaren heen uitgegroeid tot een praktijk met vier enthousiaste medewerkers. Naast (sport)fysiotherapie individueel, bieden wij fitness en doelgroep-trainingen aan, ook 'Zwanger & Fit'.
We hebben speciale deskundigheid in sport-, en gewrichtsblessures, klachten aan houdings- en bewegingsapparaat, geriatrie, chronische aandoeningen, bekkenproblemen, revalidatie pre- en postoperatief en oncologische revalidatie. We zijn aangesloten bij Parkinsonnet, het KNGF (beroepsvereniging) en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Fysiotherapie.
De praktijk beschikt over een grote moderne oefenzaal met klimaatbeheersing en is gesitueerd in een groot multidisciplinair gezondheidscentrum, is rolstoeltoegankelijk en parkeergelegenheid aanwezig.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysio Fitplan Vianen in Hof van Batenstein 8, Vianen ut Utrecht 4131 HC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Vianen ut Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Vianen ut Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Vianen ut Utrecht, 4131 HC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3678052]