LEKSTEDEwonen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hogelandseweg 44 , 4132 CW Vianen ut, Utrecht

E-mail - Geen ingevoerd

Over LEKSTEDEwonen

LEKSTEDEwonen is een middelgrote woningcorporatie in de gemeente Vianen. LEKSTEDEwonen heeft een bezit van ongeveer 3.150 woningen in Vianen, Utrecht, Leerdam, Houten en Bunnik. Daarnaast heeft LEKSTEDEwonen in Utrecht ruim 800 studentenkamers in eigendom en beheer en nemen wij deel in allerlei gezamenlijke huisvestingsprojecten in de regio Utrecht.

LEKSTEDEwonen is op 6 januari 1911 opgericht onder de naam Bouwvereeniging Volksbelang. Sinds 16 juni 2011 is de rechtspersoon Bouwvereniging Volksbelang omgezet in Stichting Volksbelang Vianen. Bij LEKSTEDEwonen werken bijna 40 mensen in een plezierige werksfeer. We werken aan gevarieerde woonmilieus in vitale wijken en buurten, in het bijzonder in de gemeente Vianen en in de regio. We richten ons primair op kwalitatief goede en betaalbare woningen. Daarnaast kunnen mensen voor wie de huisvesting extra zorg vraagt op onze speciale aandacht rekenen, zoals starters op de woningmarkt en senioren. Solidair, verbindend en ondernemend zijn onze kernwaarden. Kijk voor meer informatie op www.lekstedewonen.nl.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/LEKSTEDEwonen

Categorieën: Mortgage Brokers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is LEKSTEDEwonen in Hogelandseweg 44, Vianen ut Utrecht 4132 CW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Vianen ut Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Vianen ut Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Vianen ut Utrecht, 4132 CW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824273]