Lijf & Leven Vianen fit en fysiotherapie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Ursulinenhof 1 , 4133 DA Vianen ut, Utrecht

E-mail

Over Lijf & Leven Vianen fit en fysiotherapie

Sinds 1 september 2013 is Fysiotherapie Lijf & Leven Vianen gevestigd in het pand “Ursulinenhof 1″. Vlakbij het winkelcentrum Monnikenhof. Fysio Lijf & Leven Vianen is een nevenvestiging van Fysiotherapie Lijf & Leven Ede en voldoet daarmee aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit van zorg, service en informatie voor de patiënt.

Om uiteenlopende redenen en klachten bezoeken patiënten Fysiotherapie Vianen. Pijn, krachtsvermindering, ademhalingsproblemen, zwellingen en beperkingen in beweging zijn de belangrijkste aanleiding. De klachten kunnen echter ook zijn ontstaan door of tijdens een andere aandoening, of na een operatie of behandeling in het ziekenhuis, bij het sporten, tijdens het uitoefenen van werkzaamheden of door veroudering.

Naast algemene fysiotherapeutische behandelingen geeft Fysio Vianen ook specialistische behandelingen bij hart/vaat/long (COPD/Claudicatio) aandoeningen, en manuele therapie, psychosomatische fysiotherapie,. We kunnen ook ingeschakeld worden voor ThuisZorgTherapie (zie www.thuiszorgtherapie.nl. Jan Dubbbers geeft dry needling therapie.

Voorts kunt u bij Fysio Lijf & Leven Vianen terecht voor Medisch Fitness, sport- en ontspanningsmassage en is er ook een Oefentherapeut Cesar. Oefentherapie is een behandelmethode gericht op het behandelen van klachten op het gebied van houding en beweging tijdens dagelijkse activiteiten. Voor veel klachten geeft de combinatie fysiotherapie en oefentherapie het beste, langdurige resultaat. Jaap Hoogendoorn is aangesloten bij netwerk Chronische pijn.

Fysiotherapie Lijf & Leven Vianen streeft naar het opzetten van een goede samenwerking met andere zorgaanbieders in Vianen en omstreken zodat wij u optimaal kunnen behandelen en het zorgproces verder kunnen verbeteren.
De praktijk heeft drie volledig ingerichte behandelkamers, een sport- en oefenruimte, wachtruimte, kleedkamers en een koffiehoek.

Openingstijden

Ma, Do
-
Di - Wo, Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Lijf & Leven Vianen fit en fysiotherapie in Ursulinenhof 1, Vianen ut Utrecht 4133 DA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gratis Offerte diensten in Vianen ut Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Vianen ut Gratis Offerte per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Vianen ut Utrecht, 4133 DA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825601]