Nederhoff Kraanbedrijf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Placotiweg 4 B , 4131 NL Vianen ut, Utrecht
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over Nederhoff Kraanbedrijf

De kernactiviteit van onze bedrijven bestaat uit het verhuren van hydraulische kranen. Of het nu gaat om het hijsen van een piano naar de eerste verdieping of het plaatsen van een brug van 80 ton, bij ons vindt u het juiste materieel en vakbekwame en gemotiveerde medewerkers. Door de vlakke organisatie met haar korte lijnen krijgt u , van de juiste persoon, snel antwoord op de door u gestelde vraag.

Voor de moeilijk bereikbare plaatsen kunnen wij specifieke oplossingen bieden. Nederhoff beschikt over
weg-/terreinkranen, loopkatkranen, verreikers en rupskranen.

Daarnaast bent u voor nationaal en internationaal (zwaar) transport bij ons aan het juiste adres. De diverse soorten oplegger- en dieplader combinaties staan voor u klaar. Voor het werken op hoogte bieden onze hoogwerkers uitkomst.

Met onze verscheidenheid aan materieel en gedegen engineering zijn wij goed in staat complete projecten uit te voeren. De totale verhuizing van een fabriek bijvoorbeeld, of de verplaatsing van een antieke molen.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/KraanbedrijfNederhoff/

Categorieën: Towing Equipment

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Vianen ut Utrecht

Is Nederhoff Kraanbedrijf in Placotiweg 4 B, Vianen ut Utrecht 4131 NL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Vianen ut Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Vianen ut Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Vianen ut Utrecht, 4131 NL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824156]