Hotelbedden - Hotelboxsprings

Hotelbedden - Hotelboxsprings van Beds And Boxes - Online Beddenwinkel

Door: Beds And Boxes - Online Beddenwinkel  20-07-2008
Trefwoorden: Bedden, Slapen, Boxsprings

Thuis net zo lekker slapen als op het hotelbed tijdens de vakantie? Bij BedsandBoxes.NL koopt u snel, goedkoop en online uw nieuwe boxspringbed. Hotelbedden zijn zeer comfortabele boxsprings. Boxsprings worden ook wel hotelbedden genoemd, omdat deze in veel hotels voorkomen.

De hotelboxsprings van BedsandBoxes.nl zijn in verschillende uitvoeringen en maten verkrijgbaar. Deze zijn aan te kleden met verschillende stofkleuren en hoofdborden.

Een boxspring is een zeer comfortabel slaapsysteem met uitstekend ventilerende en ondersteunende eigenschappen. Een boxspring kenmerkt zich door de metalen veren die zijn bevestigd op een houten of metalen frame bekleed met stof. Op de boxspring bevindt zich het matras. Deze combinatie vormt de basis voor een optimaal slaapsysteem en zorgt voor een uitstekend slaapcomfort.

Kijk voor meer informatie en het  boxspring assortiment op www.bedsandboxes.nl.

De hotelbedden en hotelboxsprings van Beds and Boxes zijn direct uit voorraad leverbaar en worden GRATIS thuisbezorgd.

BedsandBoxes.nl is een online beddenwinkel voor boxsprings, matrassen en andere slaapproducten. Alle boxsprings zijn zo goedkoop omdat er direct met grote aantallen bij de fabrikant wordt ingekocht. Daarnaast kunnen er door verkoop via de webwinkel veel kosten worden bespaard, wat direct invloed heeft op de prijzen van de boxsprings en matrassen.

Trefwoorden: Bedden, Boxspring, Boxspringbed, Boxspringbedden, Boxsprings, Hotelbed, Hotelbedden, Hotelboxspring, Hotelboxsprings, Slapen,

Contact Beds And Boxes - Online Beddenwinkel

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share