NIEUW: Beds and Boxes - De Online Beddenwinkel voor Boxsprings en Matrassen

NIEUW: Beds and Boxes - De Online Beddenwinkel voor Boxsprings en Matrassen van Beds And Boxes - Online Beddenwinkel

Door: Beds And Boxes - Online Beddenwinkel  11-03-2008
Trefwoorden: Matrassen, Bed, Bedden

BedsandBoxes.nl - De Beddenspecialist Online is een online beddenwinkel voor boxsprings en matrassen. Boxsprings in verschillende uitvoeringen, diverse soorten matrassen en topmatrassen, bedtextiel en andere slaapkamerproducten koopt u eenvoudig online in de overzichtelijke webwinkel.

Alle producten van Beds and Boxes zijn direct uit voorraad leverbaar, wat resulteert in uitzonderlijk korte levertijden. Binnen maximaal 10 werkdagen kunt u al genieten van uw nieuwe bed. Complete boxspring combinaties worden GRATIS thuisbezorgd door heel Nederland. Wilt u vooraf proefliggen en de boxsprings en matrassen testen, dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Vianen.

De boxsprings en matrassen van Beds and Boxes kenmerken zich door het uitstekende ligcomfort en de zeer aantrekkelijke prijzen. Kwaliteit voor de laagste prijs. De boxsprings zijn te combineren met verschillende hoofdborden en zijn leverbaar in prachtige boxspringstoffen in maar liefst 7 kleuren. Beds and Boxes heeft ook elektrisch verstelbare boxsprings voor het ultieme slaapcomfort. Het hoofd en voeteinde van de elektrische boxsprings zijn elektrisch verstelbaar wat tv kijken, lezen of ontbijten in bed nog comfortabeler maakt.

De matrassen van Beds and Boxes zijn er in alle uitvoeringen: Bonell binnenvering matrassen, Pocketvering matrassen met verschillende afdeklagen, Traagschuim (NASA) matrassen en Latex matrassen. Omdat ieder lichaam anders is heeft Beds and Boxes voor iedereen een juiste matras. De matrassen van Beds and Boxes kenmerken zich door het goede slaapcomfort en de uitstekende ventilerende en vochtregulerende eigenschappen.

Kijk voor meer informatie over boxsprings en matrassen en het volledige assortiment op www.bedsandboxes.nl.

Trefwoorden: Bed, Bedden, Beddenspecialist, Beds And Boxes, Boxspring, Boxspring Aanbieding, Boxsprings, Dekmatrassen, Direct Uit Voorraad Leverbaar, Elektrisch Verstelbare Boxspring, Korte Levertijd, Laagste Prijs, Matras, Matrassen, Slaapcomfort, Slaapkamer, Slaapkamers, Slapen, Topdekmatras, Topmatrassen,

Contact Beds And Boxes - Online Beddenwinkel

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share