Slaapbanken

Slaapbanken van Beds And Boxes - Online Beddenwinkel

Door: Beds And Boxes - Online Beddenwinkel  05-11-2008
Trefwoorden: Loungebank, Sofa, Slaapbanken

De diverse slaapbanken zijn online te bestellen in de webwinkel van Beds and Boxes en zijn in diverse uitvoeringen en verschillende kleuren leverbaar. Een slaapbank is de ultieme oplossing bij gebrek aan ruimte of voor logees.

Clic-Clac Systeem
Met het handige clic-clac systeem wordt een slaapbank in een handomdraai veranderd van bank tot bed of zelfs een loungebank. De rugleuning is verdeeld in 3 delen die in verschillende standen kunnen worden versteld. Zowel de lengte als de breedte van slaapbanken kunnen worden versteld. De slaapbanken van Beds and Boxes hebben de mogelijkheid om versteld te worden in een comfortabele zitbank, een loungebank of natuurlijk een bed van maar liefst 125 x 200 cm.

Slaapbanken
Slaapbanken zijn er in vele uitvoeringen. Gebruiksgemak en ruimtebesparendheid zijn de belangrijkste factoren bij de aanschaf van een slaapbank. De slaapbanken van Beds and Boxes zijn compact, makkelijk in gebruik en voor vele doeleinden te gebruiken. De slaapbanken van Beds and Boxes zijn leverbaar tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Voor meer informatie en online bestellen:
- http://www.bedsandboxes.nl/slaapbank-clic-clac-stof.html
- http://www.bedsandboxes.nl/slaapbank-clic-clac-kunstleder.html
- http://www.bedsandboxes.nl/information/slaapbanken.htmlTrefwoorden: Bedbank, Bedbanken, Loungebank, Loungebed, Lounger, Slaapbank, Slaapbanken, Sofa, Sofabed

Contact Beds And Boxes - Online Beddenwinkel

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share