Arno Cloosterman nieuwe Field Operations Manager bij Saab Nederland

Door: Bv Auto Import Maatschappij  15-03-2006
Trefwoorden: Mobiliteit, Personalia

Op maandag 1 mei aanstaande zal de heer Arno Cloosterman (42 jaar) in dienst treden bij Saab Nederland als Field Operations Manager, waarbij hij verantwoordelijk wordt voor alle buitendienstactiviteiten. Sinds 2001 is Cloosterman werkzaam bij Kroymans Corporation als Directeur Merkgebonden Activiteiten bij Kroymans Financial Services.

Onmiddellijk na zijn studie Bedrijfseconomie aan de HEAO kwam Arno Cloosterman in contact met de automotive branche toen hij verantwoordelijk werd voor de verkoop en implementatie van software applicaties bij dealerbedrijven van diverse merken.

Na enkele jaren verantwoordelijk te zijn geweest voor een vestiging van Randstad uitzendbureau, volgde de overstap naar De Lage Landen Translease (onderdeel van de Rabobank). Al spoedig werd Cloosterman Business Unit Manager Rabobank distributie, waarbij hij verantwoordelijk werd voor de verkoop van (auto)leaseproducten via de vestigingen van de Rabobank. Hij stuurde daarbij een 18-tal accountmanagers aan.

Even volgde een tweejarig verblijf in Londen, in de functie van Project Manager Information Management bij H.J. Heinz Company. Maar al spoedig diende zich in 2001 de mogelijkheid aan om als Directeur Merkgebonden Activiteiten aan de slag te gaan bij Kroymans Financial Services.

Binnen Kroymans Financial Services kreeg Arno Cloosterman in de loop der jaren te maken met de dertien verschillende merken, waarvoor Kroymans Corporation het importeurschap voert. Arno Cloosterman: "Na vijf jaar intensief samenwerken met alle dertien importeursbedrijven, dealerverenigingen, vele dealers en alle mensen die daarbij betrokken zijn, kwam bij mij meer en meer de wens om te kunnen focussen op één merk. Als Field Operations Manager bij Saab komt deze wens samen met alle ervaringen die ik in het verleden heb opgedaan. Een uitstekende combinatie, waar ik met veel plezier naar uit kijk."

Trefwoorden: Mobiliteit, Personalia

Contact Bv Auto Import Maatschappij

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share