EP:Familie belpakket geeft ouders controle over mobiel belgedrag kinderen

Door: Electronicpartner Nederland  01-02-2007
Trefwoorden: Retail, Bellen, Mobiel

Ouders kunnen via de website van EP: www.ep.nl of in één van de negentig EP:Winkels maximaal vijf mobiele nummers afsluiten en tevens hun bestaande nummer meenemen. Het is bovendien mogelijk om zelf opeenvolgende mobiele nummers te kiezen. Per mobiel nummer kunnen ouders de limiet instellen. Is de limiet bereikt, dan kan niet meer worden gebeld. Dit voorkomt torenhoge rekeningen bij kinderen. Afrekenen kan via dezelfde site, waardoor ‘gedoe’ met opwaardeerkaarten overbodig is. Ouders kunnen ook het belgedrag van hun kroost in de gaten houden en zien naar welke nummers is gebeld.

Goedkoopste prepaid tarieven in Nederland
Bellen met het EP:Familie belpakket kost slechts 14 cent per minuut en een sms versturen 7 cent per bericht. Hiermee is het EP:Familie belpakket ruim 65 % goedkoper dan traditionele prepaid pakketten. Het pakket zelf kost eenmalig €10,-, maar dit bedrag wordt als beltegoed teruggegeven. Ouders zitten dus niet vast aan een abonnement of contract. De online rekening voor de verbruikte minuten wordt maandelijks achteraf betaald en is inzichtelijk op de website.

Directeur van ElectronicPartner Nederland Evert C. Meeuwissen is erg blij met het EP:Familie belpakket.”EP: speelt hiermee in op de trend dat kinderen steeds jonger mobiel bellen. Voor ouders is het een groot probleem de kosten in de hand te houden. Met prepaid bellen houd je wel de kosten in bedwang, maar betaal je veel meer voor je belminuten. Het EP:Familiebelpakket is dus een perfecte manier om én voordelig te bellen én volledige controle te behouden.”

Trefwoorden: Bellen, Consument, Electronicpartner, Mobiel, Prepaid, Retail, Telecom,