EP: viert 70ste verjaardag met nieuwe fotoservice en veel acties

EP: viert 70ste verjaardag met nieuwe fotoservice en veel acties van Electronicpartner Nederland

Door: Electronicpartner Nederland  25-05-2007
Trefwoorden: Foto, Electronica, Lcd

On-line fotoservice
Nieuw bij EP: en uniek in de consumentenelektronicabranche is de EP:Fotoservice. Via de website www.ep.nl kan de consument foto’s afdrukken, fotoboeken maken en foto fun producten zoals puzzels, CD’s, t-shirts en wenskaarten bestellen. Naast het bieden van extra service wil EP: met dit nieuwe product extra traffic naar de winkels genereren. De klant kan zelf de dichtstbijzijnde winkel selecteren en wordt via een mail geïnformeerd over de status van de bestelling.
Om de nieuwe service te promoten, krijgen klanten die in de actieperiode (14 t/m 26 mei) voor minimaal € 50,- in de EP:Winkel besteden een fotoboekje cadeau. Het boekje kan rustig thuis achter de computer worden opgemaakt in verschillende lay-outs en achtergronden en met eigen teksten.

Zeventig maanden garantie

Ook uniek is de maar liefst 70 maanden - bijna 6 jaar! - garantie die EP: geeft op uit de folder geselecteerde LCD’s van Panasonic, Philips, Sony, Samsung en JVC. Deze actie is in nauwe samenwerking met de industrie tot stand gekomen. Bij aankoop van witgoed- en klein huishoudelijke artikelen worden cadeaus weggegeven zoals een Bosch Senseo.

Fotowedstrijd
Tussen 14 en 26 mei kunnen mensen bij elke EP:Winkel hun leukste verjaardagsfoto inleveren en zo kans maken op een fotoprinter om thuis makkelijk en snel foto’s af te drukken. Uit de winnende foto’s trekt EP: wederom de mooiste foto die goed is voor een Samsung LCD van maar liefst 52 inch.

John Spruyt van EP:Spruyt in Leerdam is tevreden over de acties. “De krant liep als een speer. Vooral de platte tv’s waren in trek. Een goede prijs, maar zeker ook de zeventig maanden garantie hebben bij mensen een rol gespeeld. Erg blij zijn we ook met de EP:Fotoservice. Wij verkopen veel Digitale camera’s en een Fotoservice is een perfect verlengstuk. Het past bovendien goed in ons servicebeleid. Ook de taart viel bij klanten in goede aarde. Uiteindelijk zijn er de 19e twee grote taarten en maar liefst honderd gebakjes doorgegaan. Ik kreeg echt het gevoel zelf jarig te zijn en een feestje te geven.“

Het begon in een garage
ElectronicPartner zag in 1937 het levenslicht toen oprichter Karl Friedrich Haubrich in een garage in het Duitse Düsseldorf de Radio- en Elektrogroothandel oprichtte. Na de oorlog groeide het bedrijf snel en in 1968 was de eerste buitenlandse vestiging in Nederland een feit. In 1973 veranderde de naam in ElectronicPartner en volgden vestigingen in vele Europese landen. ElectronicPartner International telt vandaag de dag ruim 6.000 vestigingen in twaalf landen, waaronder Frankrijk, België, Denemarken, Polen, Oostenrijk en in 2005 ook in Turkije.

Trefwoorden: Bruingoed, Electronica, Foto, Lcd, Plasma