Vlonderplanken van hardhout of naaldhout

Vlonderplanken van hardhout of naaldhout van HoutenVlonderplankenXL

Door: HoutenVlonderplankenXL  22-04-2015
Trefwoorden: Hardhout, Grenen, vuren

Met houten vlonderplanken creëer je een mooi en sfeervol terras. Je kunt de houten vlonderplanken ook als alternatief voor bestrating inzetten. Het hout zorgt voor een warme, natuurlijke uitstraling. Je hebt de keuze uit geïmpregneerd hout (grenen of vuren), diverse soorten hardhout of douglas hout. Met name de hardhout soorten zijn zeer duurzaam en over het algemeen FSC gekeurd. Voor het aanbrengen van de vlonderplanken moet eerst een stevig regelwerk worden aangelegd, ook deze onderbalken en bevestigingsmaterialen kun je vinden in ons assortiment. Een terras aanleggen is met de juiste leginstructie prima zelf te doen. Mocht je deze klus liever uitbesteden dan staan onze ervaren monteurs ook voor je klaar. Wij werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige merken waarvan Elephant en C-Wood de meest verkochte merken binnen ons assortiment zijn. Meer info over het plaatsen van een vlonder lees je hier.

Trefwoorden: Geïmpregneerd Hout, Grenen, Hardhout, Onderbalk, Vlonderplanken, vuren,

Andere producten en diensten van HoutenVlonderplankenXL

Onderstructie houten terras van HoutenVlonderplankenXL thumbnail
22-04-2015

Onderstructie houten terras

Voordat je een houten terras of vlonder kunt aanleggen, moet er een stevig framewerk worden aangelegd. Binnen ons assortiment vind je alles wat je hiervoor nodig


Totaalpaketten houten vlonderplanken van HoutenVlonderplankenXL thumbnail
22-04-2015

Totaalpaketten houten vlonderplanken

Wij maken het je graag gemakkelijk. Onze totaalpakketten bestaan uit vlonderplanken, onderregels en bevestigingsclips incl. schroeven.


Vlonderplanken van hardhout of naaldhout van HoutenVlonderplankenXL thumbnail
22-04-2015

Vlonderplanken van hardhout of naaldhout

Met houten vlonderplanken creëer je een mooi en sfeervol terras.