Keramische HiLight-kookplaten van Miele met ExtraSpeed

Keramische HiLight-kookplaten van Miele met ExtraSpeed van Miele Nederland B.V.

Door: Miele Nederland B.V.  29-09-2011
Trefwoorden: Nederland, Miele, Kookplaten

Keramische HiLight-kookplaten van Miele met ExtraSpeed

De snelste HiLight-kookplaten ter wereld  

Miele introduceert een nieuwe serie keramische HiLight-kookplaten met de functie ExtraSpeed. Deze nieuwe keramische HiLight-kookplaten van Miele zijn tot wel 35 procent sneller dan de keramische HiLight-kookplaten van Miele van vijftien jaar geleden. Dankzij de functie ExtraSpeed worden nog snellere opwarmtijden bereikt dan al mogelijk was.  

Functie ExtraSpeed
Alle modellen uit de nieuwe serie keramische HiLight-kookplaten van Miele zijn voorzien van een kookzone met de nieuwe functie ExtraSpeed. Hiermee behoren deze nieuwe kookplaten tot de snelste HiLight-kookplaten ter wereld. De keramische HiLight-kookplaten van Miele zijn voorzien van krachtige verwarmingselementen, nauwkeurige temperatuurvoelers en een intelligente techniek. Samen met de nieuwe functie ExtraSpeed leidt dit tot extra snelle aankooktijden, die tot wel 35 procent korter zijn dan de keramische HiLight-kookplaten van Miele van vijftien jaar geleden. De functie ExtraSpeed wordt bij de betreffende kookzone op de strak vormgegeven kookplaat aangeduid en is duidelijk zichtbaar wanneer deze is ingeschakeld.  

Bedieningsvormen
Het bedieningspaneel van de nieuwe kookplaten is glad en egaal, omdat de elektronica zich onder de keramische plaat bevindt. Door de sensortoetsen op de keramische HiLight-kookplaat aan te raken, stelt men de afzonderlijke functies en vermogens in. De logische rangschikking van de sensortoetsen voor de instelling van het vermogen zorgt ervoor dat men deze intuïtief aan de desbetreffende kookzone koppelt. De keramische HiLight-kookplaten van Miele met de functie ExtraSpeed zijn verkrijgbaar in twee verschillende bedieningsvormen: DirectControl-frontbediening en DirectControl Plus-frontbediening.  

Tevens zijn de nieuwe keramische HiLight-kookplaten voorzien van de praktische Stop & Go-functie, waarbij door één aanraking met de vingertop alle ingestelde vermogens op de laagste stand worden gezet. Op deze manier kan er niets aanbranden als het koken onverwacht moet worden onderbroken. Ook zijn de kookplaten uitgerust met een kookwekker, een timer die elke kookzone automatisch laat uitschakelen en een automatische aankookautomaat die ervoor zorgt dat de inhoud van de pan op het hoogste vermogen aan de kook wordt gebracht en vervolgens automatisch een lagere stand inschakelt.  

[email protected] voorbereid
Tot slot is het gehele nieuwe assortiment keramische HiLight-kookplaten met de functie ExtraSpeed [email protected] voorbereid: het innovatieve systeem van Miele voor communicatie tussen een Miele-afzuigkap en een Miele-kookplaat, dat zorgt voor een automatisch geregeld afzuigproces.  

De keramische HiLight-kookplaten van Miele met de functie ExtraSpeed zijn medio januari 2012 verkrijgbaar.

Trefwoorden: Kookplaten, Miele, Nederland

Contact Miele Nederland B.V.

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Ander nieuws en updates van Miele Nederland B.V.

Nieuwe vrijstaande koffieautomaat van Miele van Miele Nederland B.V. thumbnail
05-04-2012

Nieuwe vrijstaande koffieautomaat van Miele

 Nieuwe vrijstaande koffieautomaat van Miele


Nieuwe vrijstaande koffieautomaat van Miele van Miele Nederland B.V. thumbnail
05-04-2012

Nieuwe vrijstaande koffieautomaat van Miele

Een jaar na de succesvolle introductie van de CM5-serie vrijstaande koffieautomaten introduceert Miele een compleet vernieuwd model: de CM 5200.


Nieuwe marktstrategie van Miele van Miele Nederland B.V. thumbnail
20-10-2011

Nieuwe marktstrategie van Miele

  Nieuwe marktstrategie van Miele


Omzet Miele opnieuw gegroeid van Miele Nederland B.V. thumbnail
05-10-2011

Omzet Miele opnieuw gegroeid

Omzet Miele opnieuw gegroeid


Workshop Taarten van Abel bij Miele van Miele Nederland B.V. thumbnail
28-09-2011

Workshop Taarten van Abel bij Miele

Miele Nederland biedt in november workshops aan met de leukste taartenbakker van Nederland: Abel. 


Miele Catwalk 2011 overtreft verwachtingen van Miele Nederland B.V. thumbnail
16-09-2011

Miele Catwalk 2011 overtreft verwachtingen

Miele Catwalk 2011 overtreft verwachtingenMiele maakt finalisten model contest bekend van Miele Nederland B.V. thumbnail
10-08-2011

Miele maakt finalisten model contest bekend

Miele Nederland maakte op 9 augustus de tien finalisten bekend van de model contest 'Couturier Mart Visser zoekt een bruid'.


ExclusiveCare van Miele van Miele Nederland B.V. thumbnail
27-06-2011

ExclusiveCare van Miele

ExclusiveCare van Miele: deze service biedt de consument de mogelijkheid Miele-apparaten te laten controleren en professioneel te laten reinigen door een Miele-servicetechnicus.


Danie Bles showt Mix & Match-trends tijdens Miele Catwalk van Miele Nederland B.V. thumbnail
22-06-2011

Danie Bles showt Mix & Match-trends tijdens Miele Catwalk

Styliste Danie Bles toont dit jaar haar Mix & Match Show tijdens de tweede editie van de Miele Catwalk op 15 en 16 september 2011 in het Miele Inspirience Centre te Vianen.


Miele-afzuigkappen met meerzone randafzuiging van Miele Nederland B.V. thumbnail
16-06-2011

Miele-afzuigkappen met meerzone randafzuiging

Miele introduceert een serie afzuigkappen met meerzone randafzuiging, een dertig procent betere vetafscheiding, eenvoudige reiniging en nauwelijks condensvorming.