Miele Catwalk 2011 overtreft verwachtingen

Miele Catwalk 2011 overtreft verwachtingen van Miele Nederland B.V.

Door: Miele Nederland B.V.  16-09-2011
Trefwoorden: Nederland, Evenementen, Miele

Danie Bles en Mart Visser tonen herfst- en wintercollectie

Miele Catwalk 2011 overtreft verwachtingen

Het Miele Inspirience Centre te Vianen was gisteravond het toneel voor de tweede editie van de Miele Catwalk. Ruim 700 genodigden konden genieten van de ultieme outfits voor de komende herfst en winter van styliste Danie Bles tijdens haar Mix & Match Show. Het absolute hoogtepunt van de avond was de Haute Couture Show van Mart Visser. Zijn stijlvolle, elegante creaties maakten een verpletterende indruk en overtroffen de verwachting van de vele genodigden, waaronder een groot aantal BN-ers, zoals Sylvie van der Vaart, Leontine Borsato, Patricia Paay, Lieke van Lexmond, Quinty Trustfull en Bastiaan van Schaik.

De Miele Catwalk is ontstaan uit het feit dat Miele en mode onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Kleding wil je immers zolang mogelijk mooi houden. De was- en droogautomaten van Miele - voorzien van de behoedzame SoftCare-trommel en vele speciale programma's - zijn hierop afgestemd, zodat kleding in lengte van jaren mooi blijft. De Miele Catwalk is dit jaar voor de tweede maal gehouden. Ruim 2.000 genodigden konden op 14, 15 en 16 september genieten van dit unieke mode-evenement.

Stijlvol en elegantie kenmerken modeshow
Tijdens de anderhalf uur durende modeshow konden de gasten gisteravond genieten van de ultieme outfits die styliste Danie Bles toonde tijdens haar Mix & Match Show. Aan de hand van verschillende rondes liet zij dé trends voor deze herfst en winter zien. Zij combineerde verschillende stijlen met elkaar tot waanzinnige outfits en maakte hierbij gebruik van merken als Chanel, Zara, H&M en alles wat daar tussenin zit.

Het absolute hoogtepunt van de avond was de Mart Visser Haute Couture Show. In een ingetogen, stijlvolle show presenteerde de couturier zijn haute couture-collectie voor de komende herfst en winter en overtrof hiermee ieders verwachtingen. De mode-ontwerper had voor het thema 'A flair for classic' gekozen, waarbij zijn creaties tijdloosheid en elegantie kenmerken. Mart Visser gebruikte een rijkdom in de meest exclusieve materialen en zijn creaties verschenen in een aaneenschakeling van natuurlijke kleuren. Het topstuk van zijn show was een bruidsjurk, geshowd door de winnares van de model contest 'Couturier Mart Visser zoekt een bruid': Wendy-Kristy Hoogerbrugge.

Een impressie van de Miele Catwalk is terug te vinden op
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// -Noot voor de redactie
Voor nadere informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met:

Miele Nederland B.V.
De heer R. G. Bakker
De Limiet 2
4131 NR VIANEN
Telefoon: (0347) 37 85 42
E-mail: pr@miele.nl  

Trefwoorden: Danie Bles, Evenementen, Mart Visser, Miele, Miele Catwalk, Miele Inspirience Centre, Mix & Match Show, Nederland,

Contact Miele Nederland B.V.

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Ander nieuws en updates van Miele Nederland B.V.

Nieuwe vrijstaande koffieautomaat van Miele van Miele Nederland B.V. thumbnail
05-04-2012

Nieuwe vrijstaande koffieautomaat van Miele

 Nieuwe vrijstaande koffieautomaat van Miele


Nieuwe vrijstaande koffieautomaat van Miele van Miele Nederland B.V. thumbnail
05-04-2012

Nieuwe vrijstaande koffieautomaat van Miele

Een jaar na de succesvolle introductie van de CM5-serie vrijstaande koffieautomaten introduceert Miele een compleet vernieuwd model: de CM 5200.


Nieuwe marktstrategie van Miele van Miele Nederland B.V. thumbnail
20-10-2011

Nieuwe marktstrategie van Miele

  Nieuwe marktstrategie van Miele


Omzet Miele opnieuw gegroeid van Miele Nederland B.V. thumbnail
05-10-2011

Omzet Miele opnieuw gegroeid

Omzet Miele opnieuw gegroeid


Keramische HiLight-kookplaten van Miele met ExtraSpeed van Miele Nederland B.V. thumbnail
29-09-2011

Keramische HiLight-kookplaten van Miele met ExtraSpeed

Miele Nederland introduceert keramische HiLight-kookplaten met de functie ExtraSpeed, waardoor nog snellere opwarmtijden worden bereikt dan al mogelijk was.


Workshop Taarten van Abel bij Miele van Miele Nederland B.V. thumbnail
28-09-2011

Workshop Taarten van Abel bij Miele

Miele Nederland biedt in november workshops aan met de leukste taartenbakker van Nederland: Abel. Miele maakt finalisten model contest bekend van Miele Nederland B.V. thumbnail
10-08-2011

Miele maakt finalisten model contest bekend

Miele Nederland maakte op 9 augustus de tien finalisten bekend van de model contest 'Couturier Mart Visser zoekt een bruid'.


ExclusiveCare van Miele van Miele Nederland B.V. thumbnail
27-06-2011

ExclusiveCare van Miele

ExclusiveCare van Miele: deze service biedt de consument de mogelijkheid Miele-apparaten te laten controleren en professioneel te laten reinigen door een Miele-servicetechnicus.


Danie Bles showt Mix & Match-trends tijdens Miele Catwalk van Miele Nederland B.V. thumbnail
22-06-2011

Danie Bles showt Mix & Match-trends tijdens Miele Catwalk

Styliste Danie Bles toont dit jaar haar Mix & Match Show tijdens de tweede editie van de Miele Catwalk op 15 en 16 september 2011 in het Miele Inspirience Centre te Vianen.


Miele-afzuigkappen met meerzone randafzuiging van Miele Nederland B.V. thumbnail
16-06-2011

Miele-afzuigkappen met meerzone randafzuiging

Miele introduceert een serie afzuigkappen met meerzone randafzuiging, een dertig procent betere vetafscheiding, eenvoudige reiniging en nauwelijks condensvorming.