Miele maakt finalisten model contest bekend

Miele maakt finalisten model contest bekend van Miele Nederland B.V.

Door: Miele Nederland B.V.  10-08-2011
Trefwoorden: Nederland, Miele, Mart Visser

Winnares showt bruidsjurk van Mart Visser tijdens Miele Catwalk 2011

Miele maakt finalisten model contest bekend

Miele Nederland maakte op 9 augustus de tien finalisten bekend van de model contest 'Couturier Mart Visser zoekt een bruid'. De finale van deze model contest vindt plaats op donderdag 1 september in De Nieuwe Kerk te Amsterdam. Mart Visser zal samen met John Lukken, hoofdredacteur van het tijdschrift Beau Monde, bekendmaken wie de ideale vrouw is om zijn bruidsjurk te showen tijdens zijn Haute Couture Show op 15 en 16 september in het Miele Inspirience Centre te Vianen. De winnares krijgt tevens een glamourshoot in Beau Monde aangeboden. De presentatie van de avond zal in handen liggen van Quinty Trustfull.

Model contest
Couturier Mart Visser maakte begin mei bekend dat hij samen met Miele Nederland op zoek is naar de ideale vrouw om zijn bruidsjurk te showen tijdens de Mart Visser Haute Couture Show. De Mart Visser Haute Couture Show vindt plaats tijdens de Miele Catwalk op 15 en 16 september 2011 in het Miele Inspirience Centre te Vianen. Voor deze speciale model contest konden kandidaten, die voldeden aan de selectie-eisen, zich aanmelden op de speciale website www.mielecatwalk.nl. Uit ruim 1.000 aanmeldingen werden op 10 juni jongstleden vijftien kandidaten genomineerd door een vakjury onder leiding van Mart Visser, Daniëlle Bleeker en John Lukken (hoofdredacteur van het tijdschrift Beau Monde). Het publiek kon vervolgens via de website www.mielecatwalk.nl stemmen op zijn favoriete bruid. Door deze stem vervolgens te delen via Facebook, Hyves of Twitter maakte het publiek kans op twee kaarten voor de Miele Catwalk. Miele Nederland maakte op 9 augustus de tien finalisten (met de meeste stemmen) bekend. De uitslag is terug te vinden op .

Finale
Op donderdag 1 september aanstaande zal, tijdens een feestelijke happening in De Nieuwe Kerk te Amsterdam, de grote finale plaatsvinden. Voor deze locatie is gekozen, aangezien Mart Visser van 26 augustus tot en met 2 oktober in De Nieuwe Kerk te Amsterdam als Kerkmeester een ode zal brengen aan de Nederlandse couture. De winnares mag niet alleen een bruidsjurk van Mart Visser showen tijdens de Haute Couture Show op de Miele Catwalk 2011, maar wint tevens een glamourshoot in Beau Monde. De presentatie van deze grote finale is in handen van Quinty Trustfull.  

Meer informatie over de eerste selectiedag van de model contest, die plaatsvond op 10 juni 2011, vindt u op de website van de Miele Catwalk: www.mielecatwalk.nl. Ook is op You Tube (via de link: ) een filmimpressie van deze dag te zien. Wilt u de Haute Couture Show van Mart Visser tijdens de Miele Catwalk bijwonen én zien welk model de model contest heeft gewonnen en Mart's bruidsjurk showt? Bestel dan kaarten via .

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// -Noot voor de redactie
Accreditatie voor pers kunt u aanvragen via [email protected] Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met: 

Miele Nederland B.V.
De heer R.G. Bakker
De Limiet 2
4131 NR Vianen
Telefoon: (0347) 37 85 42
E-mail: [email protected]

Trefwoorden: Mart Visser, Miele, Miele Catwalk, Nederland,

Contact Miele Nederland B.V.

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Ander nieuws en updates van Miele Nederland B.V.

Nieuwe vrijstaande koffieautomaat van Miele van Miele Nederland B.V. thumbnail
05-04-2012

Nieuwe vrijstaande koffieautomaat van Miele

 Nieuwe vrijstaande koffieautomaat van Miele


Nieuwe vrijstaande koffieautomaat van Miele van Miele Nederland B.V. thumbnail
05-04-2012

Nieuwe vrijstaande koffieautomaat van Miele

Een jaar na de succesvolle introductie van de CM5-serie vrijstaande koffieautomaten introduceert Miele een compleet vernieuwd model: de CM 5200.


Nieuwe marktstrategie van Miele van Miele Nederland B.V. thumbnail
20-10-2011

Nieuwe marktstrategie van Miele

  Nieuwe marktstrategie van Miele


Omzet Miele opnieuw gegroeid van Miele Nederland B.V. thumbnail
05-10-2011

Omzet Miele opnieuw gegroeid

Omzet Miele opnieuw gegroeid


Keramische HiLight-kookplaten van Miele met ExtraSpeed van Miele Nederland B.V. thumbnail
29-09-2011

Keramische HiLight-kookplaten van Miele met ExtraSpeed

Miele Nederland introduceert keramische HiLight-kookplaten met de functie ExtraSpeed, waardoor nog snellere opwarmtijden worden bereikt dan al mogelijk was.


Workshop Taarten van Abel bij Miele van Miele Nederland B.V. thumbnail
28-09-2011

Workshop Taarten van Abel bij Miele

Miele Nederland biedt in november workshops aan met de leukste taartenbakker van Nederland: Abel. 


Miele Catwalk 2011 overtreft verwachtingen van Miele Nederland B.V. thumbnail
16-09-2011

Miele Catwalk 2011 overtreft verwachtingen

Miele Catwalk 2011 overtreft verwachtingenExclusiveCare van Miele van Miele Nederland B.V. thumbnail
27-06-2011

ExclusiveCare van Miele

ExclusiveCare van Miele: deze service biedt de consument de mogelijkheid Miele-apparaten te laten controleren en professioneel te laten reinigen door een Miele-servicetechnicus.


Danie Bles showt Mix & Match-trends tijdens Miele Catwalk van Miele Nederland B.V. thumbnail
22-06-2011

Danie Bles showt Mix & Match-trends tijdens Miele Catwalk

Styliste Danie Bles toont dit jaar haar Mix & Match Show tijdens de tweede editie van de Miele Catwalk op 15 en 16 september 2011 in het Miele Inspirience Centre te Vianen.


Miele-afzuigkappen met meerzone randafzuiging van Miele Nederland B.V. thumbnail
16-06-2011

Miele-afzuigkappen met meerzone randafzuiging

Miele introduceert een serie afzuigkappen met meerzone randafzuiging, een dertig procent betere vetafscheiding, eenvoudige reiniging en nauwelijks condensvorming.