Nieuwe vrijstaande koffieautomaat van Miele

Nieuwe vrijstaande koffieautomaat van Miele van Miele Nederland B.V.

Door: Miele Nederland B.V.  05-04-2012
Trefwoorden: Miele, Koffieautomaten

Nieuwe vrijstaande koffieautomaat van Miele

Crème de la crème

Een jaar na de succesvolle introductie van de CM5-serie vrijstaande koffieautomaten introduceert Miele een compleet vernieuwd model: de CM 5200. Opvallend bij deze vrijstaande koffie­automaat is de One Touch-functie, waarmee men twee kopjes koffie, espresso, cappuccino of twee glazen Latte Macchiato tegelijk kan bereiden. De nieuwe vrijstaande koffieautomaat onderscheidt zich tevens door het reinigingscomfort. Nadat men met de cappuccinatore warme melk of melk­schuim heeft gemaakt, kan het melkslangetje eenvoudig - met één druk op de knop – schoongespoeld worden.  

One Touch-functie
Onderscheidend voor het topmodel CM 5200 is de mogelijkheid voor het gelijktijdig bereiden van twee cappuccino, Latte Macchiato, koffie en espresso door middel van de One Touch-functie. Door tweemaal op de keuzetoets van de gekozen koffievariëteit te drukken, worden de twee warme drankjes automatisch bereid, zonder dat glazen of kopjes verschoven hoeven te worden. De koffietuit is speciaal voor deze functie nieuw ontwikkeld. Naast de twee pijpjes voor koffie, heeft de CM 5200 ook pijpjes voor melk en melkschuim.  

Gemakkelijke reiniging
Het reinigingscomfort is belangrijk voor het zorgeloos genieten van een aromatisch kopje koffie. Daarom is bij de ontwikkeling van de CM 5200 veel aandacht besteed aan een eenvoudige reiniging van de koffieautomaat. Zo worden de melkleidingen automatisch doorgespoeld met water uit het waterreservoir. Aparte reservoirs of reinigingsmiddelen zijn niet nodig. Indien koffiespecialiteiten met melk zijn bereid, wordt de spoelfunctie automatisch gestart, zodra de gebruiker het apparaat uitschakelt. De gebruiker hoeft alleen maar het melkslangetje in de speciale opening van het opvangrooster te steken. De spoelfunctie kan ook handmatig via het menu worden geactiveerd. Om waterresten te vermijden, droogt het apparaat de melkleidingen met stoom. De gebruiker hoeft het apparaat maar eens per week handmatig te reinigen. Hiervoor kan men de cappuccinatore en de melkleiding gemakkelijk verwijderen en in de afwasautomaat reinigen.  

Van espresso tot Latte Macchiato
De CM 5200 van Miele is uitgerust met uitgebreide bereidingsmogelijkheden, waardoor uit elke koffieboon het perfecte aroma voor koffie te verkrijgen is, of het nu gaat om espresso, cappuccino, café latte of Latte Macchiato of een andere koffievariatie. Bij de bereiding van koffievariëteiten met melk haalt de cappuccinatore met een slang de koude melk uit het meegeleverde roestvrijstalen melkreservoir. Ook hete melk, melkschuim en heet water kan met één druk op de knop bereid worden. Alle koffievariëteiten kunnen volledig aangepast worden naar individuele voorkeuren. De koffiesterkte, temperatuur, bevochtiging en hoeveelheid kan worden ingesteld naar eigen wens.  

Aaibaar design
Het design van de CM 5200 past volledig binnen de huidige CM5-serie, maar onderscheidt zich op een aantal aspecten. De nieuwe vrijstaande koffieautomaat is namelijk verkrijgbaar in SoftTouch-zwart, een fluweelachtig materiaal, wat de koffieautomaat bijna aaibaar maakt. Bovendien is de opvangschaal nu uitgevoerd in mat geborsteld roestvrij staal, waardoor alle roestvrijstalen elementen perfect op elkaar zijn afgestemd.

De vrijstaande koffieautomaat CM 5200 van Miele is verkrijgbaar in het wit en SoftTouch-zwart en heeft een geadviseerde verkoopprijs van € 1.299,00 inclusief BTW*. Het roestvrijstalen melkreservoir wordt meegeleverd.  

Luxe illy-koffiepakket cadeau
Tijdens de introductieperiode krijgen consumenten bij aankoop van de Miele Barista CM 5200 een luxe illy-koffiepakket cadeau. Dit pakket bestaat uit twee blikken illy-koffiebonen en een voucher, waarmee € 10,- korting verkregen kan worden op de aankoop van alle artikelen in de illy-webshop.    

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Noot voor redactie
Bij vermelding aan de naam Miele zijn aan het afdrukken van de foto's geen kosten verbonden. *Prijswijzigingen onder voorbehoud. Voor nadere informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met:
Miele Nederland B.V.
De heer R.G. Bakker
Postbus 166
4130 ED Vianen
Telefoon: +31 (0)347 37 85 41
E-mail: pr@miele.nl

Trefwoorden: Koffieautomaten, Miele

Contact Miele Nederland B.V.

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Ander nieuws en updates van Miele Nederland B.V.

Nieuwe vrijstaande koffieautomaat van Miele van Miele Nederland B.V. thumbnail
05-04-2012

Nieuwe vrijstaande koffieautomaat van Miele

Een jaar na de succesvolle introductie van de CM5-serie vrijstaande koffieautomaten introduceert Miele een compleet vernieuwd model: de CM 5200.


Nieuwe marktstrategie van Miele van Miele Nederland B.V. thumbnail
20-10-2011

Nieuwe marktstrategie van Miele

  Nieuwe marktstrategie van Miele


Omzet Miele opnieuw gegroeid van Miele Nederland B.V. thumbnail
05-10-2011

Omzet Miele opnieuw gegroeid

Omzet Miele opnieuw gegroeid


Keramische HiLight-kookplaten van Miele met ExtraSpeed van Miele Nederland B.V. thumbnail
29-09-2011

Keramische HiLight-kookplaten van Miele met ExtraSpeed

Miele Nederland introduceert keramische HiLight-kookplaten met de functie ExtraSpeed, waardoor nog snellere opwarmtijden worden bereikt dan al mogelijk was.


Workshop Taarten van Abel bij Miele van Miele Nederland B.V. thumbnail
28-09-2011

Workshop Taarten van Abel bij Miele

Miele Nederland biedt in november workshops aan met de leukste taartenbakker van Nederland: Abel. 


Miele Catwalk 2011 overtreft verwachtingen van Miele Nederland B.V. thumbnail
16-09-2011

Miele Catwalk 2011 overtreft verwachtingen

Miele Catwalk 2011 overtreft verwachtingenMiele maakt finalisten model contest bekend van Miele Nederland B.V. thumbnail
10-08-2011

Miele maakt finalisten model contest bekend

Miele Nederland maakte op 9 augustus de tien finalisten bekend van de model contest 'Couturier Mart Visser zoekt een bruid'.


ExclusiveCare van Miele van Miele Nederland B.V. thumbnail
27-06-2011

ExclusiveCare van Miele

ExclusiveCare van Miele: deze service biedt de consument de mogelijkheid Miele-apparaten te laten controleren en professioneel te laten reinigen door een Miele-servicetechnicus.


Danie Bles showt Mix & Match-trends tijdens Miele Catwalk van Miele Nederland B.V. thumbnail
22-06-2011

Danie Bles showt Mix & Match-trends tijdens Miele Catwalk

Styliste Danie Bles toont dit jaar haar Mix & Match Show tijdens de tweede editie van de Miele Catwalk op 15 en 16 september 2011 in het Miele Inspirience Centre te Vianen.


Miele-afzuigkappen met meerzone randafzuiging van Miele Nederland B.V. thumbnail
16-06-2011

Miele-afzuigkappen met meerzone randafzuiging

Miele introduceert een serie afzuigkappen met meerzone randafzuiging, een dertig procent betere vetafscheiding, eenvoudige reiniging en nauwelijks condensvorming.