Negeso ontwikkelt nieuwe website SITA www.sita.nl

Door: Phidias Development Solutions  18-01-2008
Trefwoorden: Website, Design, Internet

De vormgeving van de nieuwe website is in lijn gebracht met de huisstijl en afgestemd op de diverse doelgroepen. De nieuwe website is gebruiksvriendelijker voor bezoekers, biedt beter en overzichtelijker informatie aan en maakt het mede daardoor makkelijker om goed te communiceren met de diverse doelgroepen en hen te interesseren voor SITA en haar producten/diensten.

Het gebruiksvriendelijke W/CMS van Negeso was een van de redenen van SITA om voor Negeso te kiezen. De nieuwe website is met behulp van het Negeso W/CMS eenvoudig door verschillende medewerkers binnen SITA te actualiseren, zonder dat daarvoor IT kennis nodig is.

Naast www.sita.nl ontwikkelde Negeso ook www.bottlebin.nl, www.monofolie.nl voor SITA. Tevens zijn www.sita.be, www.werkenbijsita.nl, www.werkenbijsita.be en www.datazeker.nl nog in ontwikkeling.

Francis van der Schoot, Manager Marketing SITA Nederland & Vlaanderen/ Brussel; “Negeso heeft succesvol voor SITA een nieuwe website gebouwd en geïmplementeerd. Negeso heeft daarbij goed geadviseerd over de mogelijkheden en de onmogelijkheden en steeds de verdere ontwikkeling van de website goed in het oog gehouden.”

Over SITA Nederland & Vlaanderen/Brussel
SITA telt ruim 3.500 medewerkers en heeft een jaaromzet van ruim € 630 miljoen in Nederland en Vlaanderen. SITA is in Nederland en Vlaanderen/Brussel actief op het gebied van afvalinzameling, -recycling en -verwerking en is één van de belangrijkste ondernemingen op de afvalmarkt in de Benelux.

Op jaarbasis wordt ongeveer 3,9 miljoen ton afval ingezameld, zowel in de commerciële- en industriële sector, als in het overheidssegment. Daarnaast vinden activiteiten plaats op het gebied van rioolreiniging en -inspectie, veegwerkzaamheden, kolkenzuigen, recycling en eindverwerking. De strategie van SITA is erop gericht de volledige keten van afvalinzameling en -verwerking voor haar opdrachtgevers te kunnen verzorgen vanuit de positie van full-service dienstverlener.

Lees meer op www.sita.nl

Over Negeso B.V.
Negeso ontwerpt, bouwt en host websites (internet, intranet, extranet) die absolute meerwaarde bieden voor klanten. Negeso heeft de meest uiteenlopende specialisten in dienst, variërend van ontwerpers, ontwikkelaars en systeembeheerders tot project managers. Tevens adviseert Negeso over online vraagstukken als beveiliging, vindbaarheid en online betalingen. De website worden gebouwd op basis van een krachtig Web / Content Management Systeem dat modulair is opgebouwd en naar klanteisen wordt samengesteld.

Negeso B.V. is samen met Perfect for People B.V. onderdeel van Cobumo N.V. In totaal werken er bij Cobumo ruim 175 medewerkers, waarvan 45 bij Negeso. Meer informatie is te vinden op www.negeso.com

Trefwoorden: Corporate, Design, Internet, Negeso, Website,

Contact Phidias Development Solutions

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share