Negeso ontwikkelt webwinkel Footwear Outlet

Door: Phidias Development Solutions  18-01-2008
Trefwoorden: Website, Internet, Webshop

Na de implementatie van de nieuwe website met webwinkel, zijn de online verkopen met enorme percentages gestegen. Jaap Bremmer over de ervaringen met de nieuwe webwinkel: "binnen 2 dagen na het lanceren van de webshop stroomden er onverwacht grote aantallen bestellingen binnen. Wij denken dat dit komt door een overzichtelijke site en makkelijke betaalmogelijkheid van de klant, klanten betalen pas nadat de schoenen geleverd zijn. Ook is Footwear Outlet de eerste online schoenewinkel met bekende merken voor outletprijzen."

Footwearoutlet.nl is een on-line outletstore van Bremmer Schoenen gevestigd te Ede (GLD). Footwearoutlet biedt een ruime, zeer betaalbare en snel wissellende collectie van uitsluitend merkschoenen voor dames, heren en kinderen. De merken zijn o.a. van Bommel, van Lier, Gabor, Wolky, en vele anderen.

Over Bremmer Schoenen
Bremmer Schoenen is een in Ede gevestigde schoenenwinkel die bekend staat om haar toonaangevende, kwalitatief hoogstaande collectie schoenen. Naast het uitgebreide productaanbod, met merken als van Bommel, Mephisto en Gabor, kunnen klanten tevens bij Bremmer Schoenen terecht voor schoenreparaties.

Over Negeso B.V.
Negeso ontwerpt, bouwt en host websites (internet, intranet, extranet) die absolute meerwaarde bieden voor klanten. Negeso heeft de meest uiteenlopende specialisten in dienst, variërend van ontwerpers, ontwikkelaars en systeembeheerders tot project managers. Tevens adviseert Negeso over online vraagstukken als beveiliging, vindbaarheid en online betalingen. De website worden gebouwd op basis van een krachtig Web / Content Management Systeem dat modulair is opgebouwd en naar klanteisen wordt samengesteld.

Negeso B.V. is samen met Perfect for People B.V. onderdeel van Cobumo N.V. In totaal werken er bij Cobumo ruim 150 medewerkers, waarvan 25 bij Negeso. Meer informatie is te vinden op www.negeso.com

Trefwoorden: Content Management Systeem, E-commerce, Internet, Negeso, Online Winkel, Webshop, Website, Webwinkel,

Contact Phidias Development Solutions

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share