Nieuw! Pilz introduceert e-shop voor rechtstreekse inkoop: bestellen.pilz.nl

Nieuw! Pilz introduceert e-shop voor rechtstreekse inkoop: bestellen.pilz.nl van Pilz Nederland

Door: Pilz Nederland  29-03-2011
Trefwoorden: Veiligheid, Industriele Automatisering, Machineveiligheid

 

Producten van Pilz kunnen vanaf 1 april a.s. nog sneller en eenvoudiger worden besteld in de nieuwe online  e-shop van Pilz via: bestellen.pilz.nl 

Klanten kunnen op een veilige manier direct online bestellingen plaatsen. Op bestellen.pilz.nl staat een groot deel van het assortiment van de Pilz producten.  Om de persoonlijke bestelling op internet nog overzichtelijker te maken, heeft elke klant op elk gewenst moment toegang to zijn bestelhistorie. De klant krijgt informatie over het bijbehorende accessoires.

Na een veilige registratie kan de klant z’n  persoonlijke gegevens inzien en bijhouden. Een eenvoudige invoer en transparante bestelprocedure maakt bestellen eenvoudig. Met de Pilz e-shop is het mogelijk een groot deel van het productassortiment via de e-shop aan te schaffen.

De bestelling wordt geleverd op elk gewenst adres in Nederland. Of het nu gaat  om grote order of een specifiek product. En in de Pilz e-shop kunnen grote inkopen net zo gemakkelijk worden afgehandeld als losse producten.

Verder kunnen klanten zich aanmelden voor de nieuwsbrief, Kennis maken met nieuwe producten, persberichten lezen, inschrijven voor een gratis Multi workshop of informatie lezen over het trainingsprogramma

Trefwoorden: Industriele Automatisering, Machineveiligheid, Veiligheid