Saab 9-7X nu ook verkrijgbaar met gasinstallatie

Door: Saab Nederland  09-08-2006
Trefwoorden: Saab, Lpg

Alle Saab-modellen nu leverbaar met LPG
Saab 9-7X nu ook verkrijgbaar met gasinstallatie

Met de introductie van een LPG-installatie voor de 9-7X zijn nu alle modellen van Saab desgewenst leverbaar in LPG-uitvoering. Het door Vialle en BK-gas ontwikkelde GasFX-concept voor Saab staat garant voor de topprestaties die van een Saab verwacht mogen worden. Hiermee biedt Saab een aantrekkelijk alternatief voor iedereen die graag wil overstappen op LPG, maar qua rijkwaliteit niets wil inleveren.
De Saab 9-7X is leverbaar met een LPi-installatie met een 61-litertank. De 9-3 Sport Sedan en Sport Estate (1.8i, 1.8t en 2.0t), de 9-3 Cabriolet (1.8t en 2.0t), de 9-5 Sport Sedan en Sport Estate (2.0t, 2.3t en 2.3 Turbo) gingen de 9-7X al voor. Zowel handgeschakeld als met een automatische transmissie zijn nu alle varianten verkrijgbaar in een LPG-uitvoering. In alle gevallen uiteraard met behoud van de fabrieksgarantie.
De hoogwaardige, betrouwbare gasinstallaties zijn door Saab ontwikkeld in samenwerking met LPG-specialisten BK-gas en Vialle binnen het GasFX-concept.

Grote keuzemogelijkheden
Door de sterk gestegen brandstofprijzen is de vraag naar LPG enorm toegenomen. Met het voor LPG-gebruik geschikt maken van zijn auto’s vergroot Saab de keuzemogelijkheden. Inmiddels wordt al ruim 15% van alle nieuwe Saabs in Nederland afgeleverd met een LPG-installatie.

Verstandige investering
De meerprijs voor een Saab met LPG-installatie is bij alle varianten hetzelfde: 2.615 euro (incl. BTW). En binnen het GasFX-concept ontvangt de berijder 5 eurocent korting per liter LPG (tot een maximum van 200 euro). Een slimme investering, die met de huidige én verwachte hoge brandstofprijzen zo is terugverdiend.

Trefwoorden: Lpg, Saab

Contact Saab Nederland

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share