Eerste Convention Day Landelijk Netwerk Verkoopstylisten

Eerste Convention Day Landelijk Netwerk Verkoopstylisten van Styling Concepts Group - Landelijk Netwerk Verkoopstylisten® - LNV®

Door: Styling Concepts Group - Landelijk Netwerk Verkoopstylisten® - LNV®  17-03-2008

Op zaterdag 15 maart 2008 wordt de voor Nederlandse begrippen unieke eerste LNV Convention Day gehouden van het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten op de exclusieve locatie Wijnfort te Lent bij Nijmegen. Op deze dag wordt tevens de geboorte gevierd van de nieuwe LNV website die de dag ervoor online is gegaan.

Deze conferentiedag, waarvoor alle bij het LNV aangesloten verkoopstylisten zijn uitgenodigd, is rijk gevuld met interessante gastsprekers, onder wie de Nederlandse interieurstylist en styling-goeroe Marie-Gon Vos, auteur van de bekende Woonwaaier en het boek Kleur. Bovendien is zij bij een aantal televisieprogramma's betrokken, alsmede bij diverse woonbladen en kranten, waaronder De Telegraaf. Zij was medeorganisator van woonbeurs Woonidee in Utrecht.
Voor de LNV Verkoopstylisten is deze dag een bron van informatie en inspiratie. De LNV Convention Day wordt verzorgd door AA HomeReDesign uit Rosmalen, de overkoepelende organisatie, die niet alleen het LNV onder haar vlag heeft, maar ook het TrainingsCentrum Verkoopstyling Onroerend Goed.

AA HomeReDesign, marktleider op het gebied van Verkoopstyling, werd in 2006 opgericht door Ingrid van der Aa die haar opleiding tot verkoopstylist volgde in Londen bij de Amerikaanse Ann Maurice, de van TV bekende Huis Dokter en dé autoriteit in de wereld op het gebied van verkoopstyling, oftewel Home Staging.
In 2007 werd het TrainingsCentrum Verkoopstyling Onroerend Goed opgericht, waar ondernemende en creatieve mensen gedurende een 5-daagse training worden opgeleid tot professioneel verkoopstylist.

Uit dit eerste TrainingsCentrum Verkoopstyling Onroerend Goed in Nederland kwam dan ook het eerste Landelijk Netwerk Verkoopstylisten voort. Door het uitzonderlijke succes van het TrainingsCentrum groeide het netwerk in een hoog tempo. Medio 2008 zullen er 100 cursisten zijn opgeleid tot professioneel verkoopstylist. Na een jaar mag de LNV Verkoopstylist het unieke LNV keurmerk voeren, een waarborg voor ervaring en kwaliteit. Alle bij het LNV aangesloten Verkoopstylisten worden op de nieuwe website uitgebreid geprofileerd. Met een handige zoekfunctie per land, provincie en plaats worden de Verkoopstylsiten door verkopers van woningen en makelaars snel gevonden.

Op zaterdag 15 maart wordt door het team van AA HomeReDesign samen met haar LNV Verkoopstylisten een toast uitgebracht op de geboorte van de nieuwe website.

Voor meer informatie:
www.aahomeredesign.nl
www.landelijknetwerkverkoopstylisten.nl


Contact Styling Concepts Group - Landelijk Netwerk Verkoopstylisten® - LNV®

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share