Grote opkomst van LNV Verkoopstylisten bij tweede LNV Convention Day

Grote opkomst van LNV Verkoopstylisten bij tweede LNV Convention Day van Styling Concepts Group - Landelijk Netwerk Verkoopstylisten® - LNV®

Door: Styling Concepts Group - Landelijk Netwerk Verkoopstylisten® - LNV®  07-06-2009

 

Op zaterdag 9 mei kwamen in Soesterberg bijna 100 LNV Verkoopstylisten bijeen tijdens de LNV Convention Day. Deze voor Nederlandse begrippen unieke dag werd gehouden in Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten. Het plenaire gedeelte van de dag vond plaats in de Ceciliakapel. Het thema: “Netwerkend naar Succes!” Een inspirerende dag.

De LNV Convention Day werd voor de tweede maal in het bestaan van AA HomeReDesign en haar Landelijk Netwerk Verkoopstylisten georganiseerd. Ook dit jaar was AA HomeReDesign erin geslaagd een prachtige plek te vinden voor deze dag: Kontakt der Kontinenten - Klooster van Cenakel in Soesterberg. Mooi gelegen op de Utrechtse Heuvelrug, met terrassen die uitkijken op de bossen. Een inspirerende omgeving.
Om half tien in de ochtend namen de eerste bezoekers hun deelnemersbadge in ontvangst en rond half elf begon het officiële programma. Na het openingswoord door Ingrid van der Aa, oprichtster van het LNV, konden de deelnemers in de zaal vragen stellen aan het Forum van LNV Verkoopstylisten. Van die mogelijkheid werd uitgebreid gebruik gemaakt.
Na het Forum ging Rob Schaart van 2SELL IT Consulting & Training (www.2sellit.nl) in op de huidige woningmarkt en legde hij uit waarom netwerken zinvol is en hoe het komt dat het leidt tot meer succes.
Kleur- en Stijlgoeroe Wilma Bouwman van KLEUR EN KLEDING (www.stijlenkleding.nl) vertelde over presentatie en eerste indruk en Rolf Vogel van FotoXperience (www.fotoxperience.nl) lichtte het belang toe van fotografie in de (huidige) woningmarkt en de werking van Funda.
Joy van der Stel van Empowermij (www.empowermij.com) sloot op haar eigen indrukwekkende manier de dag af. Joy, trainer, coach en adviseur, is een veelgevraagd spreker op seminars en lezingen. Haar slogans: 'de kracht van verandering' en 'alles begint en eindigt bij jezelf'. Haar levensverhaal over doorzettingsvermogen en het vertrouwen in jezelf maakte diepe indruk op de aanwezigen.
Aan het einde van het programma werden de prijswinnaars bekendgemaakt van de boeken Piet Boon 2 en Design to Dine van top interieurfotografe Marjo van Rooyen én de winnaar van de LNV fotowedstrijd die AA HomeReDesign speciaal voor haar leden had uitgeschreven. De volgens de jury, onder wie Rolf Vogel van FotoXpererience, terechte winnaar Ineke Onkenhout van First Impression Styling uit Laren (www.firstimpressionstyling.com) kon de NIKON D40 spiegelreflexcamera in ontvangst nemen.
Tijdens de afsluitende LNV Netwerkborrel signeerde Joy speciaal voor de LNV-ers persoonlijk haar boek De Kracht van mijn Onmacht en kregen de LNV Verkoopstylisten de gelegenheid met elkaar en met het team na te praten.
Het was een dag van elkaar leren kennen of opnieuw ontmoeten, van volop netwerken en creatieve ideeën en inspiratie opdoen, kortom: “Netwerkend naar Succes!”

Enkele reacties van LNV leden:
‘Ik heb genoten vandaag en ben vol inspiratie en goede ideeën naar huis gereden! Dank voor de handige goodies en ik ga je weer op de hoogte houden van mijn vorderingen. Doen wat je leuk vindt en er helemaal voor gaan is toch geweldig?! Zoals Joy zo treffend zei: “alles is een keuze” en ik ben blij dat ik voor het LNV gekozen heb!’ Yvette Willemse, 4Sale Styling
‘Nogmaals dank voor de bijzonder goed georganiseerde Convention dag. Altijd interessant en inspirerend om vakgenoten te ontmoeten’. Sandra Tijs, InZicht Woonadvies
‘Wat was het een leuke en inspirerende dag afgelopen zaterdag. Ik was echt onder de indruk. Complimenten betreffende het programma en de organisatie ervan!’ Nina Westendorp, N-Inspired Verkoopstyling
‘Nogmaals hartelijk dank voor het organiseren van een boeiende dag! Wat ik erg plezierig vond is toch het feit dat je geïnspireerd wordt door elkaar, ervaringen delen en nieuwe aspecten van elkaar te horen krijgt, weer een mentale ondersteuning er uit kunt halen en met plezier verder kunt gaan. Leuk en inspirerend!’ Marjan de Jong, Espassie Verkoopstyling
‘Langs deze weg wil ik nogmaals mijn dank uitspreken voor de door jullie uitstekend verzorgde en zeer inspirerende “LNV Convention Day”. Het is goed om zoveel enthousiaste mensen bij elkaar te zien.’ Ingrid Blom, Professional Organizer en Verkoopstylist
‘Het was erg gezellig, afgelopen zaterdag!’ Tonk Brouwer, KeK Verkoopstyling

www.hetlnv.nl

 


Contact Styling Concepts Group - Landelijk Netwerk Verkoopstylisten® - LNV®

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share