LNV promoot verkoopstyling op Nationaal Symposium Makelaardij!

LNV promoot verkoopstyling op Nationaal Symposium Makelaardij! van Styling Concepts Group - Landelijk Netwerk Verkoopstylisten® - LNV®

Door: Styling Concepts Group - Landelijk Netwerk Verkoopstylisten® - LNV®  26-11-2008

Het NSM3 werd de bezoekers aangeboden door de vier grote sponsoren van het evenement, het LMV (Landelijke Makelaars Vereniging), Moviq, Skarabee en de Taxateurs Unie. Deelname was gratis voor makelaars en taxateurs aangesloten bij NVM, LMV en VBO en andere branche-organisaties en vrijgevestigde kantoren.

Op de woensdag voorafgaande aan het symposium begonnen alle standhouders, waaronder het LNV, met de opbouw van hun stands. Het LNV deelde haar stand met het partnerbedrijf 2Sell-It Verkooptraining en Coaching (www.2sellit.nl). 2Sell-It verzorgt onder andere branche- en klantspecifieke salestrainingen voor makelaars.
Het doel van deze trainingen sluit uitstekend aan bij de training verkoopstyling die wordt verzorgd door AA HomeReDesign, het moederbedrijf van het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten. Ook de training verkoopstyling beoogt een rendementsverbetering voor makelaarskantoren. Door het verkoopklaar maken worden panden immers sneller verkocht tegen marktconforme verkoopprijzen.

Ingrid van der Aa, oprichter en general manager van AA HomeReDesign en het LNV, heeft tijdens de symposiumdag een groot aantal makelaars te woord kunnen staan. Zij heeft hen alle informatie kunnen geven over de werkwijze van haar aangesloten verkoopstylisten. Het bleek dat deze werkwijze en de professionele aanpak van LNV-ers, makelaars bijzonder aansprak. Vele bezoekers meldden zich aan voor de maandelijkse digitale AA HomeReDesign Nieuwsbrief, zodat zij in de toekomst op de hoogte gehouden kunnen worden van het reilen en zeilen van het LNV en haar verkoopstylisten. Onder de aanmeldingen zullen maar liefst drie verkoopstyling-consulten worden verloot. Deze verkoopstyling-adviezen zullen worden uitgevoerd door LNV-Verkoopstylisten die gevestigd zijn in de omgeving van de winnende makelaarskantoren. De winnende makelaars krijgen daarvan binnenkort bericht.

Ingrid van der Aa werd op de symposiumstand terzijde gestaan door management assistente Anique van den Elskamp en door twee leden van het LNV, Ineke Onkenhout van First Impression Styling uit Laren (www.firstimpressionstyling.com) en Rita Blesgraaf van R&B Styling uit ’s-Graveland (www.rb-styling.nl). De dames legden een groot aantal contacten met makelaars uit alle delen van Nederland. Door de landelijke dekking van het LNV is er voor ieder makelaarskantoor een LNV-Verkoopstylist in de buurt.
AA HomeReDesign heeft als marktleider op het gebied van verkoopstyling met haar aanwezigheid op het makelaarssymposium de leden van het netwerk een goede dienst bewezen. Nu vinden makelaars nog sneller de weg naar het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten!

www.hetlnv.nl
T: 073 6448081 | E: info@aahomeredesign.nl
AA HomeReDesign®
TrainingsCentrum Verkoopstyling o.g.
Landelijk Netwerk Verkoopstylisten®
LNV®


Contact Styling Concepts Group - Landelijk Netwerk Verkoopstylisten® - LNV®

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share