Verkoopstyling in het NOS Journaal!

Verkoopstyling in het NOS Journaal! van Styling Concepts Group - Landelijk Netwerk Verkoopstylisten® - LNV®

Door: Styling Concepts Group - Landelijk Netwerk Verkoopstylisten® - LNV®  04-09-2008

Op de ochtend van woensdag 20 augustus toog een cameraploeg van het NOS Journaal naar Rosmalen voor de opnamen van een nieuwsitem dat dezelfde avond werd uitgezonden. Het onderwerp: verkoopstyling. De hoodrolspelers: Jolanda Timmers, huiseigenaar en Ingrid van der Aa, eigenaar van AA HomeReDesign en oprichter van het oudste en enige geregistreerde netwerk van verkoopstylisten in Nederland: het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten (LNV).

Rosmalen – Op woensdag 20 augustus was Rosmalen voor even landelijk nieuws. In een woning in Rosmalen werden opnamen gemaakt voor een nieuwsitem over verkoopstyling dat diezelfde avond te zien zou zijn in het NOS Journaal.

Verkoopstyling is een fenomeen waar de laatste tijd in de media veel aandacht aan wordt besteed. Vreemd is dat niet. De verkoop van woningen lijkt enigszins te stagneren, wat veroorzaakt zou kunnen worden door de malaise op de vastgoedmarkt in de Verenigde Staten en Engeland. Daarnaast komt verkoopstyling vaker in het nieuws omdat steeds meer verkoopstylisten hun diensten aanbieden aan huiseigenaren en makelaars.
Ingrid van der Aa: “Er lijkt zelfs een wildgroei van verkoopstylisten te ontstaan. Net zoals de titel makelaar vrij is, mag ook iedereen zich verkoopstylist noemen. Slechts enkele verkoopstylisten hebben een professionele opleiding gevolgd. Twee jaar geleden hebben wij als eerste in Nederland een trainingscentrum voor verkoopstylisten opgericht. Vanwege ons succes is ons concept inmiddels al enkele malen gekopieerd.”
Reden temeer voor een nieuwsdienst als het NOS Journaal om aandacht te besteden aan het enige geregistreerde netwerk van verkoopstylisten in ons land: het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten, met haar hoofdkantoor in Rosmalen. Het LNV heeft inmiddels een ruime landelijke dekking en vormt met haar leden het grootste netwerk van volledig opgeleide professionele verkoopstylisten in Nederland.

Zowel Ingrid van der Aa als de huiseigenaar werden geïnterviewd en mochten voor de camera uitleggen wat het effect van verkoopstyling is.
Wanneer de tips en adviezen van LNV Verkoopstylisten op de juiste manier worden uitgevoerd, hebben woningen een grote kans sneller verkocht te worden en tegen een goede verkoopprijs.

Voor meer informatie: www.hetlnv.nl, www.trainingverkoopstyling.nl.

Voor het bekijken van de uitzending:
http://www.youtube.com/watch?v=gV9CzMGiL5M

AA HomeReDesign/LNV
Tel: 073 6448081, e-mail: info@aahomeredesign.nl


Contact Styling Concepts Group - Landelijk Netwerk Verkoopstylisten® - LNV®

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share