Aannemersbedrijf D Kroese BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Demmerik 96 B , 3645 EE Vinkeveen, Utrecht
De Ronde Venen, Vecht en Plassen

E-mail

Over Aannemersbedrijf D Kroese BV

Al meer dan 120 jaar is de naam van Kroese verbonden met de bouw. Op dit moment realiseren wij jaarlijks vele nieuwe projecten in de woning- en utiliteitsbouw. Doormiddel van deze website proberen wij u op de hoogte te houden van alle actuele ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Dat maakt het zeker de moeite waard om er regelmatig een kijkje te nemen.
De basis van Aannemersbedrijf D. Kroese BV werd lang geleden gelegd en toch is het een bedrijf van deze tijd. Nieuwe ontwikkelingen krijgen alle ruimte, maar wel met oog voor de 'ouderwetse' kwaliteit. Reeds in 1886 begint Hendrik Kroese met een scheepswerf op het Donkereind te Vinkeveen. Op deze scheepswerf werden "pramen" gemaakt en werden verschillende timmerwerkzaamheden verricht. Als gevolg van de ruilverkaveling (1932) kwam de nadruk steeds meer te liggen op het bouwen van houten tuinderijkassen, stallen, boerderijen en woningen.

Via deze weg van geleidelijke groei werd de basis gelegd voor het huidige aannemersbedrijf. Dat staat onder leiding van alweer de vierde generatie Kroese. Wij kunnen dan ook met recht zeggen dat wij een jarenlange ervaring hebben in alle aspecten die met de bouw te maken hebben. Deze ervaring heeft ons geleerd dat je als bedrijf continue moet werken aan het verbeteren van de kwaliteit en producten. Een voorbeeld daarvan is ons lidmaatschap van Bouwend Nederland. Het geeft u als opdrachtgever de zekerheid dat wij aan de vestigingseisen en aan de wettelijke eisen van vakmanschap voldoen.

Wij hechten veel waarde aan een klantgerichte houding door persoonlijke begeleiding van u als klant. Daarom werken we met vaste aanspreekpunten zodat u steeds weet bij wie u terecht kunt.

De bedrijfscultuur binnen Aannemersbedrijf D. Kroese BV is een belangrijke pijler van het succes van de onderneming. De sfeer bij ons is goed en dat vinden we belangrijk. Geen formaliteiten, iedereen kan binnenstappen voor een vraag of overleg.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Vinkeveen Utrecht

Is Aannemersbedrijf D Kroese BV in Demmerik 96 B, Vinkeveen Utrecht 3645 EE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kantoor diensten in Vinkeveen Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Vinkeveen Kantoor per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Vinkeveen Utrecht, 3645 EE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820600]