3D CAD files van Synrad’s CO2 lasers

3D CAD files van Synrad’s CO2 lasers van Laser 2000 Benelux

Door: Laser 2000 Benelux  10-06-2008

Het was al mogelijk voor systeembouwers DXF tekeningen van CO2 lasers te downloaden. Vanaf nu is het ook mogelijk 3D tekeningen in IGS en SLDPRT formaat te verkrijgen. Deze zijn direct van de www.synrad.com site te downloaden.

Laser 2000 - leverancier van Synrad lasers - juicht deze ontwikkelingen toe, omdat haar bestaande en nieuwe klanten zo nog betere ondersteuning krijgen met CO2 laser technologie.

3D CAD gebruikers kunnen de files direct gebruiken om een CO2 laser of markeersysteem in te designen in hun bestaande tekening. Beschikt men niet over een CAD systeem dan is het mogelijk deze tekeningen te bestuderen en te printen in de SolidWorks eDrawings viewer. Deze viewer is gratis te downloaden op de SolidWorks website.

De bibliotheek bestaat nu uit de populaire Synrad f- en t-serie (in sleutelversie, OEM, lucht- en watergekoeld). Ook zijn de tekeningen verkrijgbaar van de FH Flyer marking head al dan niet samengesteld met een 10 tot 125 Watt CO2 laser.

De Synrad CO2 lasers worden toegepast in desktop productiemachines en ingezet in een tal van industriële toepassingen zoals direct markeren van technische producten, snijden van onderdelen en het perforeren van papier. Nog dagelijks worden nieuwe toepassingen ontdekt.

Mocht u na het lezen van dit persbericht nog vragen hebben en/of geïnteresseerd zijn in verder beeldmateriaal, dan kunt u ons bereiken op ons directe telefoonnummer +31 (0)297-266 191 of contact opnemen met Sigurd van Hof.

Laser 2000 Benelux is gespecialiseerd in de distributie van lasers, op laser gebaseerde systemen, optische test- en meetapparatuur, optische componenten en fiber optiek voor industriële en wetenschappelijke toepassingen.