Compacte 9 mm scankop

Compacte 9 mm scankop van Laser 2000 Benelux

Door: Laser 2000 Benelux  14-07-2007

Compacte 9 mm scankop

Een krachtige, kleine XY scankop voor laserbundels tot 9 mm vindt snel zijn weg in de markt: de SUPER-SCAN-9 van Raylase.

Raylase beantwoordt hiermee de vraag naar miniaturisering in de laser industrie: met deze kop kunnen systeembouwers compacte systemen bouwen zonder compromis in de verwerkingssnelheid, kleine focus en laservermogen.

Met schrijfsnelheden van > 500 cps, een herhaalnauwkeurigheid < 20 micron en superlage drift waarden is deze SUPERSCAN-9 een van de beste scankoppen ter wereld en voor markeertoepasssingen in het bijzonder.

De SUPERSCAN scankoppen zijn de “top-serie” scankoppen van Raylase. De Superscan-9 wordt al in grote aantallen aan systeem-integratoren geleverd.

Mocht u na het lezen van dit persbericht nog vragen hebben en/of geïnteresseerd zijn in verder beeldmateriaal, dan kunt u ons bereiken op ons directe telefoonnummer +31 (0)297-266 191 of contact op nemen met Sigurd van Hof.

Laser 2000 Benelux is gespecialiseerd in de distributie van lasers, op laser gebaseerde systemen, optische test- en meetapparatuur, optische componenten en fiber optiek voor industriële en wetenschappelijke toepassingen.