Flyer de nieuwste markeer head van Synrad

Flyer de nieuwste markeer head van Synrad van Laser 2000 Benelux

Door: Laser 2000 Benelux  26-02-2007


Deze galvo head kan met grote snelheid barcode, datamatrix code, tekeningen en bitmaps op diverse materiaal soorten gemarkeerd worden. Teksten met een hoogte van 3 mm kunnen met een snelheid van 450 karakter per seconde op zowel statische als op bewegende producten permanent aangebracht worden. De Flyer is in combinatie met verschillende laservermogens leverbaar. Het bereik ligt tussen de 10 tot en met 125 Watt CO2 laservermogen.

De door Synrad toegepaste all-digitall technologie is een snellere en nauwkeurigere markering te maken. Door gebruik te maken van een USB aansluiting is het niet meer nodig een stuurkaart in de PC te installeren. Eenmaal geconfigureerd kan de Flyer met een computer, server of een netwerk communiceren.

Er zijn verschillende I/O poorten voor triggering en encoder signalen op de head beschikbaar. Bij vieze markeer processen is het mogelijk de head van binnen te spoelen met een schoon gas om vervuiling tegen te gaan.

De Flyer heeft dezelfde footprint als de ander head uit dezelfde FH serie. Vervanging van bestaande FH heads gaat gemakkelijk en snel. Ook de complete lijn van focusseer optieken blijven uitwisselbaar waardoor markeer velden, werkafstanden en markeerfiles gemaakt in de Winmark Pro software bruikbaar blijven.

Mocht u na het lezen van dit artikel nog vragen hebben en geïnteresseerd zijn in beeldmateriaal, dan kunt u ons bereiken op ons directe telefoonnummer +31 297 266191 of per e-mail [email protected]


Met vriendelijke groet,

Sigurd van Hof
Product specialist

Laser 2000 Benelux is gespecialiseerd in de distributie van lasers, op laser gebaseerde systemen, optische test en meet apparatuur, optische componenten en fiber optics voor industriëlen en wetenschappelijke toepassingen