Hoogwaardige optische tafels en breadboards

Hoogwaardige optische tafels en breadboards van Laser 2000 Benelux

Door: Laser 2000 Benelux  10-01-2009

Sinds kort vertegenwoordigt Laser2000 de Duitse fabrikant OPTA. Zij fabriceren hoogwaardige optische tafels en breadboards.
Voor de trillingsvrije tafels en platforms worden uitsluitend materialen verwerkt van hoge kwaliteit. Daarbij blijft het prijsniveau aantrekkelijk bij een zeer competitieve prestatie ten aanzien van zowel demping als isolatie. De compliantiegrafiek van de mineraalgevulde versie benadert zelfs de ideale lijn.

De tafels worden applicatie-specifiek gebouwd en hebben korte levertijden. Er zijn veel mogelijkheden ten aanzien van de vorm, afmetingen, doorlaat, niet-magnetische versies en speciaal bewerkte oppervlakken.

Er zijn diverse typen poten en isolatoren beschikbaar, afhankelijk van de eisen die aan de belasting en eventuele automatische horizontaalstelling worden gesteld.
Zowel transport als installatie in de bestemmingsruimte worden geheel door de specialisten van de fabriek uitgevoerd.


Laser 2000 Benelux is gespecialiseerd in de distributie van lasers, op laser gebaseerde systemen, optische test- en meetapparatuur, optische componenten en fiber optiek voor industriële en wetenschappelijke toepassingen.Mocht u na het lezen van dit bericht vragen hebben dan kunt u ons bereiken op ons directe telefoonnummer +31 (0)297-266 191 of per e-mail [email protected].