Laser 2000, Europese “Hub” voor hoogvermogen CO2 lenzen

Laser 2000, Europese “Hub” voor hoogvermogen CO2 lenzen van Laser 2000 Benelux

Door: Laser 2000 Benelux  02-09-2008

Laser 2000 Benelux in Vinkeveen heeft een overeenkomt gesloten met ULO Optics in Stevenage (UK) voor de distibutie van lenzen en spiegels in Europa. Hierdoor kan de markt van hoog vermogen CO2 lasermachines sneller bediend worden. Door de meeste standaard lenzen op voorraad te houden kan snel en goedkoop geleverd worden.

In een zeer competitieve markt spelen snelle levertijden tegen een zeer aantrekkelijke prijs namelijk een rol. Door de “Hub” in Nederland te vestigen kunnen de transport kosten tot een minimum beperkt worden.

ULO Optics is leverancier van infrarood optieken zoals lenzen, spiegels en complete beam delivery optics.

Speciaal voor de Bystronic machines heeft ULO Optics de 15BYS-serie ontwikkeld. De VTE-serie wordt gebruikt in de Trumpf, Amada, Mazak en FinnPower lasermachines.

Mocht u nog vragen hebben en/of geïnteresseerd zijn in datasheets en/of prijsinformatie, dan kunt u ons bereiken op ons directe telefoonnummer +31 (0)297-266 191 of contact op nemen met Sigurd van Hof.

Laser 2000 Benelux is gespecialiseerd in de distributie van lasers, op laser gebaseerde systemen, optische test- en meetapparatuur, optische componenten en fiber optiek voor industriële en wetenschappelijke toepassingen.