laser systemen met groot werkveld

laser systemen met groot werkveld van Laser 2000 Benelux

Door: Laser 2000 Benelux  10-06-2008

Universal Laser Systems heeft de populaire "low cost" desktop VersaLASER serie uitgebreid met platform lasersystemen. Deze nieuwe platform lasersystemen kunnen grotere producten aan met behoud van functionaliteit.

Naast de twee desktop VersaLASERs (in twee werkveld afmetingen, met een Z-as verplaatsing van 102 mm) zijn er nu drie platform modellen met drie verschillende werkveld afmetingen en een Z-as verplaatsing van 229 mm beschikbaar.
Ook kan er afhankelijk van de toepassing voor een hoger laservermogen worden gekozen (maximaal 60 Watt).

Uit elk willekeurig Windows programma kan een print worden gemaakt. De Laser Interface+ verzorgt de communicatie tussen de computer en lasersysteem met een high speed USB 2.0 verbinding. Uit een uitgebreide materialen database kunnen tijdens het printen de juiste laserparameters worden gevonden. Nieuwe materialen kunnen zonder problemen door de gebruiker worden toegevoegd. Ronde producten zoals flessen en glazen kunnen met een ronddraai module worden gemarkeerd.

De nieuwe VersaLASER serie biedt de gebruiker de mogelijk om te snijden, te markeren en graveren in kunststof, hout, glas, steen, keramiek, rubber, acrylaat, textiel en vele andere materialen.

De lasersystemen van Universal Laser System worden toegepast in de automobiel industrie, lucht- en ruimtevaart, mode, printing, verpakking en elektronica industrie.

Mocht u na het lezen van dit persbericht nog vragen hebben en/of geïnteresseerd zijn in verder beeldmateriaal, dan kunt u ons bereiken op ons directe telefoonnummer +31 (0)297-266 191 of contact op nemen met Sigurd van Hof.

Laser 2000 Benelux is gespecialiseerd in de distributie van lasers, op laser gebaseerde systemen, optische test- en meetapparatuur, optische componenten en fiber optiek voor industriële en wetenschappelijke toepassingen.