LED analyse platform

LED analyse platform van Laser 2000 Benelux

Door: Laser 2000 Benelux  14-07-2007

LED analyse platform

Labsphere introduceert een gloednieuwe LED analyse platform. Het is een breed opgezet en modulair instrument voor het meten aan kleine lampen, LEDs, displays en andere assemblies.

Het platform bestaat uit een grote range integrerende bollen, enkele speciale optische heads, een nieuwe goniometer, high-end spectrometers en uitgebreide software modules. Alle analyses zijn conform de internationale standaarden.

De bijbehorende nieuwe LightX software is in één klap een toonaangevend pakket. LightX meet alle optische, electronische, thermische en tijdsafhankelijke parameters. Het is Windows XP® and Vista® compliant.
De LightX-SPEC module analyseert spectroradiometrische en fotometrische parameters en kleur van uiteenlopende bronnen van kleine LED’s via solid state assemblies tot conven-tionele binnen- en buitenverlichting.

De LightX-LSA module stuurt de LSA-3000 gonio-analyser aan, maar externe ook voedingen en temperatuur-controllers.

De Report Save routines in de LightX software bevatten formats die compatible zijn met TracePro, FRED en Optimax voor bijvoorbeeld farfield-modellering.

Mocht u na het lezen van dit persbericht nog vragen hebben en/of geïnteresseerd zijn in verder beeldmateriaal, dan kunt u ons bereiken op ons directe telefoonnummer +31 (0)297-266 191 of contact op nemen met Pieter Kramer.

Laser 2000 Benelux is gespecialiseerd in de distributie van lasers, op laser gebaseerde systemen, optische test- en meetapparatuur, optische componenten en fiber optiek voor industriële en wetenschappelijke toepassingen.