Modern laser markeersysteem heeft geen PC meer nodig!

Modern laser markeersysteem heeft geen PC meer nodig! van Laser 2000 Benelux

Door: Laser 2000 Benelux  10-03-2009

Lanmark Controls heeft de LEC-1 controller ontwikkeld voor op galvanometer scanner gebaseerde laser scan systemen. De controller stelt de gebruiker in staat om meerdere markeer jobs op te slaan en maakt een PC overbodig.

Op de Ethernet gebaseerde compacte LEC-1 kaart is WinLase embedded software geïnstalleerd. Deze software heeft alle functionaliteit die een modern laser markeersysteem moet bevatten. Nieuwe markeer files en wijzigingen kunnen makkelijk worden aangebracht met de WinLase LAN Laser marking software of een ander geschikt software pakket.

De LEC-1 kan worden beschouwd als intelligente netwerkprinter waarbij je de kaart aansluit op het netwerk en niet op een PC. Met de LEC-1 controller kunnen verschillende kaarten worden aangestuurd vanuit één PC op hetzelfde netwerk. De kaart werkt op zichzelf zonder de hulp van een PC.

De LEC-1 geeft de gebruiker maximale flexibiliteit op het gebied van de plaatsing van een laser markeersysteem, verhoging van de productiviteit en een aanzienlijke kosten reductie op het PC gebruik. Met name bedrijven die meerdere markeer systemen hebben staan hebben hier veel voordeel van.

Lanmark Controls is ontwikkelaar en fabrikant van OEM software en embedded control cards voor de laser markeer industrie. De Lanmark soft- en hardware is geschikt om producten van Raylase, Scanlab en GSI aan te sturen.

Laser 2000 Benelux is gespecialiseerd in de distributie van lasers, op laser gebaseerde systemen, optische test- en meetapparatuur, optische componenten en fiber optiek voor industriële en wetenschappelijke toepassingen.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons bereiken op ons directe telefoonnummer +31 (0)297-266 191 of per e-mail [email protected]