Nieuwe programmeerbare radiometer voor integrating sphere systemen

Nieuwe programmeerbare radiometer voor integrating sphere systemen van Laser 2000 Benelux

Door: Laser 2000 Benelux  01-11-2007

Labsphere heeft haar systeemcontroller/radiometer vernieuwd; de SC-6000 maakt het nu mogelijk om 100 calibratiefactoren op te slaan voor uiteenlopende fotometrische en radiometrische toepassingen.

Met tal van detectoren zoals Si, Ge, InGaAs en ook integrerende bollen, kunnen uiteenlopende lichtmeters gebouwd worden.

De SC6000 kan ook worden gebruikt als systeem-controller; voor het aansturen van lampvoedingen en de computersturing van bijvoorbeeld uniforme lichtbronnen.

Labsphere is een wereldleider op het gebied van lichtmetrologie en optische coatings. Met de nieuwe controller en de nieuwe LightMtrX software voldoen de huidige systemen weer helemaal aan de hedendaagse verwachtingen!

Mocht u na het lezen van dit persbericht nog vragen hebben en/of geïnteresseerd zijn in verder beeldmateriaal, dan kunt u ons bereiken op ons directe telefoonnummer +31 (0)297-266 191 of contact op nemen met Pieter Kramer.

Laser 2000 Benelux is gespecialiseerd in de distributie van lasers, op laser gebaseerde systemen, optische test- en meetapparatuur, optische componenten en fiber optiek voor industriële en wetenschappelijke toepassingen.